Média

Ma indul Andy Vajna új tévéje

mozi+
mozi+
Ma 21 órakor kezdi meg adását a TV2 Csoport új mozicsatornája, a Mozi+.  A Pro4 pedig ugyanakkor befejezi adását.

Az új mozicsatornát működtető TV2 Média Csoport a nagy amerikai filmstúdiókkal való hosszú távú szerződéseknek köszönhetően közkedvelt és színvonalas filmeket ígér az induló Mozi+-ra. Olyanokat, amiktől nem lesznek olyan szürkék a magyarok mindennapjai.

A filmjeimmel mindig szórakoztatni szerettem volna az embereket, hogy ki tudjanak kapcsolni a mindennapok szürkeségéből. Emellett fontos, hogy érzelmeket váltsunk ki. Az lehet sírás-nevetés-félelem-szeretet, bármi, a lényeg, hogy hasson a nézőre az, amit lát. Ez a célunk a Mozi+ csatornával is. Premierek sorával készülünk és reméljük, gyorsan a nézők kedvencévé válik csatorna, ami érthető módon igazán közel áll hozzám

– mondta Andy Vajna, a TV2 Csoport tulajdonosa a Mozi+ indulása alkalmából.

Házon belül alkották az arculatot

A csatorna arculatát, szín- és formavilágát a TV2 Csoport kreatív csapata valósította meg, a legújabb trendeknek megfelelően. A filmek közötti eligazodást műfajt megkülönböztető ikonok segítik, eltérő módon jelölve például az akció, vígjáték, horror, animációs vagy éppen háborús filmeket. Ez az újítás a Mozi+ filmcsatorna weboldalán is megtalálható, a digitális műsorújságban szintén megjelennek a választást segítő grafikai elemek, sőt a látogatóknak arra is módjuk van, hogy a programkínálatot böngészve rászűrjenek a tizennyolc különböző műfaj valamelyikére.

A webre is feltesznek majd filmeket

A TV2 Csoport egyébként azt ígéri, hogy az új csatorna hivatalos oldalán a Mozi+ -on vetített filmek közül rendszeresen lesznek olyan alkotások, amelyek hét napig online is elérhetővé válnak a tv2csoport.hu/moziplusztv website-on.

A Z világháborúval indul az adás ma este

A filmcsatorna az első héten még reklámok nélkül sugározza a műsorait, azután viszont hirdetésekkel szakítják meg a filmeket. A csatorna ma este 9 órai debütálásakor Brad Pitt főszereplésével a Z világháború lesz az első film, amit leadnak. A következő napokban pedig jön a Transformers: A kihalás kora, a Star Trek – Sötétségben, a G.I. Joe: Megtorlás és a Phillips kapitány, a Pain&Gain, a Bruce Willis főszereplésével készült Mentőakció vagy az Önkívület. Emellett olyan családi filmek és vígjátékok is képernyőre kerülnek mint a Ted, a Spongyabob – Ki a vízből!, a Tini nindzsa teknőcök, a Hófehér és a vadász vagy a Nagyfiúk 2.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik