Média

Új főszerkesztő és hatalmas átalakítás a Bummmnál

bumm.hu
bumm.hu
Alig pár hónappal az állítólag hosszú időn át előkészített indulása után máris lecserélődik a stáb a bummm.hu-nál, a főszerkesztő helyére is új ember érkezik. Az oldal nevet is vált.
Kapcsolódó cikkek

Alig pár hónappal ezelőtt, idén márciusban új bulvárportállal bővült a hazai internetes szféra Bummm.hu néven. Az oldal főszerkesztője a “trash-bulváros” Körmendi Gábor (a juj.hu korábbi főszerkesztője) lett, aki a médiaiparban korábban teljesen ismeretlen üzletemberrel, Kocsis Krisztiánnal és cégével összeállva hozta létre a site-ot. Körmendi Gábor azonban máris távozott az oldal éléről, mivel eltérő elképzelései voltak a tulajdonoshoz képest, a stáb irányítását új szerkesztőkre bízzák.

A kreativ.hu híre szerint meg is van Körmendi utódja Kiszler Ferenc személyében. (Kiszler az impresszum szerint megbízott főszerkesztőként vezeti a stábot). Rajta kívül a Bors Online-tól érkezik Dulai Péter vezető szerkesztő és Gudricza Szabolcs szerkesztő. Emellett a portál várhatóan őszre komoly változásokon is átesik majd, mivel lecserélik az egyébként a bumm.sk-ra nagy mértékben hasonító nevét egy “olvasóbarátabbra”, és megújítják a honlap külsejét. A tervek szerint teljes körű szórakoztató magazinná alakulnak át. A celebvilág mellett az amerikai sportok mellett a magyar focinak és a geek témáknak is helye lesz az oldalon, Köböl Anita, a TV2 műsorvezetője pedig kap egy női rovatot.

A Bummm indulását egyébként Körmendi korábbi nyilatkozata alapján hosszas előkészítés előzte meg.  A portál elsősorban hirdetési bevételekből próbálja fenntartani magát. Tulajdonosa az impresszum alapján egy bizonyos CGMD Kft., melynek a cégbíróság szerint a budapesti  Contractums Global Zrt. az anyavállalata, amelynek fő részvényese egy majosházai üzletember, a már említett Kocsis Krisztián, aki amúgy az oldal impresszumában feltüntetett CGMD ügyvezetője is.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik