Média

Online-ban erősít a Rákosi Tamás féle IKO Media

Új website-ot készített a korábban az RTL műsorgyártójaként ismert, manapság a TV2-nek dolgozó, Rákosi Tamás tulajdonában lévő IKO médiacsoport leányvállalata.

A Fintechradar.hu néven indított online site-ot az IKO Media Group legfiatalabb leányvállalata, az IKO Digital Kft., amit Szabó F. Ferenc (előzőleg RTL Klub, Ringier, McCANN Budapest) vezet, vezetőszerkesztője Réz György (Ringier, Sziget Fesztiváliroda, PORT.hu), szerkesztője pedig Szedlák Ádám (előzőleg origo.hu, vs.hu).

Az oldal a digitális pénzügyi megoldásokkal, bankolással, hitelezéssel, biztosításokkal és a digitális fizetőeszközökkel, valamint az e területen működő startupokkal foglalkozik.

Itt az ideje annak, hogy a technológia, ami eddig az információhoz jutást, a kommunikációt, a szórakozást tette kényelmesebbé, elkezdjen időt és pénzt spórolni nekünk. A FinTechRadarnál úgy véljük, a fintech úgy fogja megváltoztatni az életünket, ahogy a Facebook átalakította az ismerősökkel való kapcsolattartást, vagy ahogy az Apple az iPhone-nal átformálta, mit gondolunk a telefonról. Mindez vegyítve a startupok új slágertémájával a mesterséges intelligenciával, ami a pénzügyek terén is ígér egy sor hasznos újítást, igazán fontos változásokat hoz mindennapi életünkbe. Célunk pedig hogy minderről közérthetően, naprakészen számoljunk be.

– mondta el az oldal indulása kapcsán Szabó F. Ferenc főszerkesztő.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik