Média

Új online folyóirat indul

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 06. 17. 13:29

Közérthetően foglalkoznak majd jogi és pszichológiai témákkal a hétvégén debütáló Jog és Pszichológiában.

A június 19-étől induló, a www.jogespszichologia.hu címen jelentkező Jog és Pszichológia online folyóirat célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegyen olyan fontos tudnivalókat a jog, a pszichológia és a mediáció témakörében, amelyeket kizárólag költséges ügyvédi tanácsadás vagy mediációs eljárás során lehetne megszerezni. A Jog és Pszichológia olvasói számára a jogi szakzsargon helyett közérthető cikkeket, valamint elismert szakemberekkel (többek között Bagdy Emőkével, Feldmár Andrással vagy Landes Judittal) készített interjúkat ígérnek.

A Jog és Pszichológiát elhivatott szakemberek alapították, a cikkeket doktoranduszok és komoly gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakmabeliek írják. A folyóirat egyik célja, hogy közérthető, gyakorlatorientált, informatív módon, lehetőleg tanácsok nyújtásával mutasson be egy-egy jogi, pszichológiai, kriminológiai vagy a mediáció által érintett témát. A Jog és Pszichológia emellett felhívja a figyelmet bizonyos társadalmi problémákra, például a családon belüli erőszakra, valamint a diszkriminációra – közölte az online folyóiratot főszerkesztőként jegyző dr. Kundrák Villő.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. augusztus 15.
Az olasz Giuseppe Gesso (b2) és Domenico Arganese (b), valamint az ausztrál Tess Gouldsmith italt rendel a Szimpla romkocsmában, Budapesten 2016. augusztus 14-én. Az összesen hatfős baráti társaság tagjai Ausztráliából, Angliából és Olaszországból érkezett a fesztiválra. A fiatalok idén fejezték be egyetemi tanulmányaikat és a nyarat európai utazással töltik. A fesztivál zenei programján kívül kíváncsiak Budapest látnivalóira és a magyar ételkülönlegességekre is.
MTI Fotó: Balogh Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.