Média

Benézhet a TV Paprika új, saját stúdiójába

A TV Paprika új saját stúdiója
A TV Paprika új saját stúdiója
Tekintélyes méretű, új és saját stúdióbelsőben készülnek mostantól a TV Paprika saját gyártású műsorai. A külföldi gasztroműsorokat is innen Budapestről készítik majd.

Egy átlagos magyarországi lakás méretének megfelelő, 70 négyzetméteres konyhában készülnek ezentúl a TV Paprika saját gyártású műsorai. A nagyszerűen variálható stúdió egyik előnye, hogy alkalmas arra is, hogy több ország számára gyakorlatilag bármennyi különböző műsor készüljön, ennek megfelelően az új stúdióban a magyar csatorna mellett a román és cseh TV Paprikára is itt készülnek ezentúl a gasztrosorozatok.

Mutatjuk az új stúdiót.

A teljesen felszerelt konyha egy-másfél óra alatt egyszerűen átalakítható városi, modern belsőből kisvárosi vagy épp rusztikus miliővé, ahogy az adott műsor megkívánja – a variációk száma gyakorlatilag végtelen. A díszlet hangulatát meghatározó kulcselemek – így a csempe, a falborítások, a munkalapok, a bútorfrontok, a hátterek és a dekorációs elemek – mind cserélhetők. A konyhasziget mérete is könnyedén változtatható, csakúgy, mint a hatalmas ablakoké, amelyek egy variálható héttér révén hol virágoskertre, hol egy nagyvárosi tűzfalra, hol épp egy kisváros látképére néznek. A Szabolcs János díszlettervező, Herjeczki Gyula építész és Marafkó Bálint világosító által tervezett és kialakított stúdió egyik legnagyobb előnye kétségtelenül a rugalmasság.

A nagyszerűen variálható stúdióbelsőnek köszönhetően csökkennek a gyártási költségek, ugyanakkor több műsor készülhet egyetlen helyszínen. A beruházás célja emellett az is, hogy a néző otthonos és egyúttal modern környezetet lásson, és ne érezzen különbséget a külföldi, vásárolt és az itthon gyártott műsorok között

– így beszélt a beruházásról Radnai Péter, az AMC Networks International – Central Europe saját gyártású műsoraiért felelős kreatív igazgatója.

Az új TV Paprika stúdióban hely pedig bőven adott ahhoz, hogy egyszerre többen is tudjanak együtt főzni, akiket akár öt kamera tud folyamatosan, különböző állásokból venni. Így történt ez akkor is, amikor Széll Tamás és győztes csapata tesztelte a konyhát. A „Bocuse d’Or – Aranyséf” című műsorban ők főznek majd júliustól a TV Paprikán. Aki a Bocuse d’Or-on készített ételeiket otthon készítené el, most minden segítséget, magyarázatot és tippet megkap hozzá. De Bede Róbert is mesterfogásokkal, mindennapi praktikákkal készül, augusztusban pedig az ország ismert pékjei sütnek a TV Paprikán.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik