Média

Magyar diákcsapatra figyel Párizs

24.hu
24.hu

2016. 06. 14. 14:18

Magyar csapat képviselheti a régió országait a L’Oréal nemzetközi marketing versenyén. Vezető világmárka marketingmenedzserének bőrébe bújhattak magyar egyetemisták, akik közül a legjobbak Párizsban prezentálhatják ötletüket a top management előtt.

A több mint 20 éves L’Oréal Brandstorm esettanulmány verseny a fiataloknak évről évre egyedülálló lehetőséget kínál, hiszen a L’Oréal Csoport vezető márkáinak marketingstratégiájában mélyedhetnek el a diákok. Ebben az évben a La Roche-Posay márkáról készítettek esettanulmányt, melynek célja, hogy a márka nyisson a fiatalok felé, és elérje a 15-25 éves fogyasztókat is. Most először a diákok munkájának teljes mértékben a digitális technológián kell alapulnia.

Hazánkban 84 egyetemi hallgató jelentkezett a versenyre 6 felsőoktatási intézményből (Budapesti Corvinus Egyetem, Budapesti Gazdasági Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Szegedi Tudományegyetem, International Business School, Budapesti Műszaki Egyetem). A résztvevőknek három fős csapatokban kellett kidolgozniuk a stratégiát, melyet bemutattak a L’Oréal Magyarország zsűrije előtt. Az első három helyezett csapat a Pozsonyban rendezett regionális döntőben cseh és szlovák diákokkal versenyzett. Győztesként a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói kerültek ki, így ők képviselhetik a régiót és Magyarországot a párizsi nemzetközi versenyen június 30-án.

A L’Oréal Brandstorm versenyen az elmúlt 24 év alatt 45 ország több mint 80 ezer diákja vett részt. A verseny lehetővé teszi a diákok számára, hogy elméleti tudásukat a gyakorlatban is kipróbálhassák és célja, hogy a diákok kreativitását, elemzőkészségét javítsa. A legtehetségesebb versenyzők a cég gyakornoki programjában is kamatoztathatják tudásukat.

A verseny egyben HR-eszköz is, hiszen lehetővé teszi, hogy felfedezzék a tehetséges fiatalokat. A vállalat nemzetközi szinten évente 150-200 diákot vesz fel a Brandstormnak köszönhetően.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CHICAGO, IL - AUGUST 13: Four-year-old Leo Griffin leaves a protest against the alt-right movement held to mourn the victims of yesterdays rally in Charlottesville, Virginia on August 13, 2017 in Chicago, Illinois. One person was killed and 19 others were injured in Charlottesville when a car plowed into a group of activists who were preparing to march in opposition to a nearby white nationalists rally. Two police officers were also killed when a helicopter they were using to monitor the rally crashed.   Scott Olson/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.