Média

Új magazin a magyar sajtópiacon

diéta
diéta
A Nők Lapja Egészség új különszámmal jelentkezik. Diétás tippekkel, receptekkel és életmódtanácsokkal segítenek lefogyni.

A Diéta egy 100 oldalas egyedi méretű magazin, amelyben diétás recepteket, szakemberek által is elismert diéták pontos leírását étrenddel és receptekkel, életmódtanácsokat, diétás tippeket és trükköket talál az olvasó.

A magazin egyedi méretének köszönhetően akár a konyhapultra támasztva is főzhetünk belőle, akár egy receptkönyvből.

A 100 oldalas magazinban 79 diétás receptet, 4, szakemberek által is elismert diéta pontos leírását étrenddel és receptekkel (DASH, Mediterrán, FM-diet és az Új Északi diéta), életmódtanácsokat, diétás tippeket és trükköket is talál az olvasó.

A Nők Lapja Egészség új magazinja, a Diéta
A Nők Lapja Egészség új magazinja, a Diéta

Míg Magyarországon 1988-ban a felnőtteknek csak 16 százaléka volt elhízott, addig 2014-re az arányuk megduplázódott: háromból egy felnőtt elhízott és egy túlsúlyos. Mivel a túlsúly nem csak esztétikai, hanem egészségügyi problémát is jelent, fontos, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljunk a súlyfeleslegtől. Ehhez azonban nem kampánydiétákra vagy csodaszerekre, hanem életmódváltásra van szükség. Ebben segít a napokban megjelent Diéta különszám.

Az NLE Diéta különszámának összeállításakor szem előtt tartottuk, hogy az általunk ajánlott fogyókúrák ne csak hatékonyak, de egészségesek is legyenek, és akár az egész családot segítsék az életmódváltásban.

– mondta Szabó Éva főszerkesztő.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik