Média

Átszervezték a Marquard Media Magyarországot

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 05. 25. 13:50

A magyar médiapiacon 25 éve jelenlévő Marquard Media szakít a tradicionális magazinkiadói modellel és a jövőben komplex kommunikációs megoldásokat kínáló médiacégként működik tovább.
Korábban a témában:

Közleményük szerint a változás keretében a magazinkiadói tevékenység mellett három új üzletág kezdi meg működését.

A Marquard Media Content Studio egy szellemi alkotóműhely lesz, amelynek célja, hogy segítse partnereit tartalomstratégiájuk kialakításában és megvalósításában. A Digital Services a médiacég innovációs központjaként és egyben legdinamikusabban fejlődő részlegeként a digitális tevékenységeket fogja össze. Az Event Services a saját márkákhoz kapcsolódó rendezvényekért felel, integrált megoldásokat kínálva a kreatív koncepció kidolgozásától a megjelenés tervezésén át a rendezvény teljes körű lebonyolításáig.

A változások kapcsán a társaság közleménye idézi Óhidi Zsuzsannát, a Marquard Media ügyvezető igazgatóját is, aki a cég történetének legnagyobb átalakításáról beszélt.

Most értünk a végére történetünk egyik legfontosabb szervezetfejlesztési folyamatának, amelyben átrendeztük sorainkat és végre nevén nevezünk mindent, amit csinálunk, amire képesek vagyunk. A jövőben négy divíziónk összehangolt működésétől várjuk, hogy rajta maradjunk növekedési pályánkon. Olyan szervezeti környezet kialakítása volt a célunk, amely egyrészt folyamatosan támogatja az új ötletek, új gondolkodásmódok születését, másrészt segíti is azok megvalósítását. Az innováció kultúrájának megteremtésére törekszünk, amely az új, modern struktúrát teljesen áthatja, és amelyben a tradicionális értékek mellett egyre nagyobb teret kapnak az Y generáció olyan értékei is, mint optimizmus, ambíció, gyakorlatiasság, találékonyság és magabiztosság. A fentiek mellett a jövőben még inkább központba kerül a kreatív gondolkodás és az igazi partneri együttműködés, hiszen tudjuk, hogy ügyfeleink sokszor ezekért választanak minket.

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

LONDON, ENGLAND - MARCH 22:  A member of the public is treated by emergency services near Westminster Bridge and the Houses of Parliament on March 22, 2017 in London, England. A police officer has been stabbed near to the British Parliament and the alleged assailant shot by armed police. Scotland Yard report they have been called to an incident on Westminster Bridge where several people have been injured by a car.  (Photo by Carl Court/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.