Média

Új mobilapplikációval hangol a közmédia az EB-re és az Olimpiára

M4Sport applikáció WIndows Mobile-on
M4Sport applikáció WIndows Mobile-on
Kapcsolódó cikkek

Az M4Sport megújult applikációja az összes népszerű mobilplatformra megjelent – közölte az MTVA kedden.

Ezzel az applikációval hangol rá a labdarúgó Európa-bajnokságra és az Olimpiára a közmédia sportcsatornája. Az applikáció segítségével a legfrissebb hazai-, és nemzetközi sporthírek iOS, Android és Windows Mobile rendszerű mobilon is elérhetők.

A közmédia azt ígéri, hogy a három legnépszerűbb platformra készült app letisztult, egyszerű, könnyű navigációt és tartalomfogyasztást biztosít minden hazai sportbarátnak. Közleményükben megemlítik még, hogy nemrég a http://mediaklikk.hu is nagy ráncfelvarráson esett át (erről bővebben itt írtunk már), és “egy felhasználóbarát, könnyen navigálható videós portált adtak át a fejlesztők a felhasználóknak”.

Az M4 Sport alkalmazással a labdarúgó NB I és Bajnokok Ligája mellett az összes látvány- és kiemelt sportág legfontosabb eseményei, valamint a franciaországi Európa-bajnokság, és a XXXI. nyári olimpiai játékok legfrissebb tartalmait lehet nyomon követni. Mivel az M4 Sport Magyarországon kizárólagos közvetítési jogokkal rendelkezik az Európa-bajnokság, és az Olimpia kapcsán is, így a nézők csak az M4 Sport alkalmazásban láthatnak majd videós összefoglalókat az eseményekről.

Az M4Sport androidos verziója itt érhető el:

https://play.google.com/store/ apps/details?id=me.appsters.m4

Az M4Sport iOS verziója itt érhető el:

https://itunes.apple.com/hu/app/m4-sport/id1108813103

Az M4Sport Windows Mobile-ra fejlesztett változata az alábbi linken érhető el:

https://www.microsoft.com/hu-hu/store/apps/m4-sport/9nblggh4v373

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik