Média

Bővül a UPC Direct csatornakínálata

műholdantenna
műholdantenna
A FOX csatornával bővül a UPC Direct műholdas szolgáltatás csatornakínálata.

A FOX a UPC Direct közlése szerint a mai naptól, május 17-től elérhető a Medium HD TV, Plus HD TV és a HD Pak csomagokban, míg a Plus TV csomag előfizetői számára a csatornát csak július 18-tól teszik elérhetővé. A csatornabővítés kiemelt jelentőségű, hiszen a UPC Direct előfizetői körében végzett országos kutatásból kiderült, hogy ez a nézők által egyik leginkább várt csatorna.

A sorozatairól ismert FOX – amely többek között a The Walking Deadnek is otthont ad -, a 41-es programhelyen lesz megtalálható a UPC Direct említett csomagjai esetében.

Több innovációt ígértünk erre az évre, a FOX is egy az izgalmas újításaink közül. A 2015. év végét a kombinált (triple-play) szolgáltatáscsomag bevezetése fémjelezte. Idén tavasszal a folyamatos fejlődés jegyében HD csatornáinkat alapcsomagjainkba integráltuk, így lehetővé téve, hogy előfizetőink a valódi HD minőség előnyeit élvezzék. Emellett olyan új, izgalmas tartalmakat is elérhetővé teszünk, mint amelyet a FOX csatorna fog jelenteni. Nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült megegyeznünk egy ilyen jól ismert, népszerű piaci szereplővel

– mondta Jim Helfgott, a UPC DTH S.à r.l marketing és értékesítési alelnöke.

A FOX május 23-án tűzi műsorára az O.J. Simpson-ügy feldolgozását, az American Crime Story-t olyan sztárokkal mint John Travolta, Cuba Gooding Jr., vagy David Schwimmer. Júniusban pedig képernyőre kerül a Patrick Fugit főszereplésével készült Outcast horrorsorozat, amely Robert Kirkman és Paul Azaceta azonos című képregényén alapul. A FOX kínálatban mindemellett számos műfajjal és stílussal találkozhatnak a szórakozni vágyók, legyen szó vígjátékról, drámáról, sci-firől, akcióról, animációs filmekről, vagy főzőműsorokról – ígéri a csatorna és a műholdas szolgáltató közös közleménye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik