Katerina Slanska
Média

Új regionális marketingvezető a Universal Robotsnál

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 05. 10. 11:21

Kateřina Slánskát nevezték ki az együttműködő robotokkal foglalkozó Universal Robots új marketingmenedzserének.

Az új marketingvezető regionális csapaton belüli felelőssége a Közép- és Kelet-Európában zajló marketing és PR tevékenységekre terjed ki. A dán központú Universal Robots-nál Kateřina Slánská elsőszámú feladatai közé tartozik a közép- és kelet-európai régió ko-bot (kollaboratív robot) piacának innovatív vezetőjéhez méltó márka- és terméktudatosság növelése, valamint a vállalat üzleti stratégiájának megfelelő marketingtevékenységek irányítása. Emellett immár az ő hatáskörébe tartozik az új üzleti lehetőségeket teremtő és a partnerkapcsolati hálót kiterjesztő prezentációk és bemutatók szervezése is.

A Universal Robots tavaly gyakorlatilag megkétszerezte globális eladásait; a vállalat árbevétele 91 százalékkal nőtt. Ez megerősíti előkelő pozíciónkat az együttműködő robotok szegmensének globális piacvezetőjeként, és mivel az előrejelzések alapján jelentős növekedésre számítunk ezen a piacon az elkövetkező pár év során, folyamatosan növeljük befektetéseinket a fejlesztés, értékesítés és a vevőszolgálat terén

– mondta Slavoj Musílek, a Közép- Kelet-európai régió vezérigazgatója.

Kateřina Slánská a Rockwell Automation és az Ericcson munkatársaként jelentős tapasztalatra tett szert az európai, közel-keleti és afrikai piacokon a marketing kampányok és PR tevékenységek tervezésében, fejlesztésében és végrehajtásában. Középiskolai tanulmányai befejeztével Nagy-Britanniában az angol nyelv mellett légi turizmust tanult.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. október 26.
Peresztegi Imre, a ZÁÉV Építőipari Zrt. vezérigazgatója, Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, Görözdi György, MTK Kiemelt Beruházások Projekt Igazgatója és Paár Attila, a West Hungária Bau Kft. ügyvezető igazgatója (b-j) az új Hidegkuti Nándor Stadion építéséről tartott sajtótájékoztatón 2015. október 26-án. Bejelentették, hogy a ZÁÉV Építőipari Zrt. és a West Hungária Bau Kft. konzorciuma nyerte el a több mint hatmilliárd forintból épülő új stadion tervezésére és kivitelezésére kiírt pályázatot.
MTI Fotó: Illyés Tibor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.