Média

Tehénfejés élő adásban – roadshow-ra készül Simicska Lajos rádiója

Morning show (győr, class fm, morning show, )
Morning show (győr, class fm, morning show, )
Öt vidéki városba látogat el május 9-től a Class FM-en hallható Morning Show, amely eléggé extrém ötletekkel készül.

Hét éves hagyományt folytatva idén május 9-én Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri ismét a nyakukba veszik az országot, hogy a hallgatók testközelből élhessék át a Morning Show készítésének hangulatát. Az országjárás során a műsorvezetők arra készülnek, hogy még fürdőszoba-csempézésre és tehénfejésre is ráveszik rajongótáboruk legaktívabb tagjait, akik értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak.

A Nagy Tavaszi Országjárás során Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri idén először Szombathely főterét veszik birtokba, mielőtt Székesfehérvárra, majd Szegedre érkeznének. Üvegstúdiójukkal ezután két új helyszínre gurulnak be, először a békéscsabai Szent István térre látogatnak, majd meg sem állnak Kazincbarcikáig.

Sebestyén Balázsék (sebestyén balázs, class fm, )
A Class FM Morning Show-jának műsorvezetői

Nagy örömmel várja a kitelepüléseket Rákóczi Feri, mert úgy érzi, egészen más személyesen találkozni a rádióhallgatókkal, mint egy stúdióban ülve, az éteren keresztül.

Egyébként is sokat nevetünk a rajongókkal, de ilyenkor élőben láthatjuk a reakciókat és azonnali visszacsatolást kapunk a közönségünktől

– mondta a műsorvezető, aki a békéscsabai Morning Show-t külön izgalommal várja, mivel a közeli Újkígyósról származik.

Így már be is izzítottam az ismerősöket, hogy elképesztő parádéval bizonyítsuk, egy kisváros rajongótábora is lehet olyan lelkes, mint egy nagyvárosé. Természetesen ahogy a hallgatóink megszokhatták, sehova nem megyünk üres kézzel, visszük a jól megszokott játékainkat, amelyeket most is helyszíni játékosokkal játszunk, és vadonatúj, egészen őrült kihívásokkal is készülünk

– folytatta Rákóczi Feri.

Az őrült ötleteikről ismert műsorvezetők az országjárás során boci-csúzlira is buzdítják a közönségüket, amelynek tagjai közül valaki tejjel feltöltött hűtőszekrényt kaphat. Az élő csempézésben résztvevők között pedig hidegburkolási vouchert sorsolnak ki.

A Morning Show roadshowjának állomásai:

  • május 9. Szombathely – Fő tér
  • május 10. Székesfehérvár – Piac tér
  • május 11. Szeged – Dugonics tér
  • május 12. Békéscsaba – Szent István tér
  • május 13. Kazincbarcika – Rákóczi tér

Még nem tudni, mi lesz a rádióval

A Class FM hosszú távú jövője egyébként egyelőre továbbra is bizonytalan, hiszen a frekvenciájuk nem sokára lejár, és a Médiatanács egyelőre nem közölte, hogy hajlandó-e hosszabbítani a rádióval. Eközben viszont több médiatanácsi eljárás is indult a miniszterelnökkel már nem éppen baráti viszonyban lévő Simicska Lajos üzleti érdekeltségébe tartozó rádió ellen – az eljárások pedig veszélyeztetik a frekvenciahosszabbítás kérdését is. A döntés azért is izgalmas lesz, mert a Class FM a leghallgatottabb rádió országos és fővárosi szinten is, jelentős mértékben maga mögé utasítva a közszolgálati Kossuth Rádiót.

(Kiemelt kép: a Class FM korábbi egyik kitelepülése)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik