Média

Összefogott az Apróséf és a GRoby

ApróSéf
ApróSéf
Újabb, a GRoby online szupermarkettel közösen kifejlesztett szolgáltatást indított a napokban az ApróSéf.hu. Arra építenek, hogy ahol recept tartalomfogyasztás történik, ott a hozzávalók megvásárlásának igénye is felmerülhet.

Ezt a tényt felismerve elsőként ültette át a gyakorlatba a receptek böngészése közben a hozzávalók azonnali online megrendelésének lehetőségét az ApróSéf.hu és a GRoby online szupermarket, a kivitelezésében a BigFish csapata is jelentős részt vállalt.

Varga Gábor, az ApróSéf.hu főszerkesztője elmondta: ez a szolgáltatás csak az első lépés egy úton, amelyen elindultak. A szolgáltatás hamarosan az ország legnépszerűbb mobilos receptalkalmazásában is megjelenik, amelyet szintén az ApróSéf üzemeltet.

Nagy Sándor, a GRoby online szupermarket vezetője pedig arról beszélt: ma már elvárás, hogy a technológia minél jobban kiszolgálja a használóját, így folyamatosan keresik azokat a partnerségeket, ahol ebben példát mutathatnak.

Az ApróSéf.hu tervei szerint az olvasók hamarosan az összes nagy online bevásárlást nyújtó cég szolgáltatását igénybe vehetik az oldalon. Ennek keretében akár preferált kiszállítót is választhatnak, vagy akár összevethetik az egyes szolgáltatók árait. Mindez természetesen mobil eszközökre optimalizált reszponzív felületen, és mobilalkalmazással egyaránt igénybe vehető lesz.

A szolgáltatás jelenleg Pest megyében érhető el.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik