Média

Újabb nagy változás a TV2 Csoportnál

A TV2 Csoport régi logója
A TV2 Csoport régi logója
Az Atmedia és az IKO Saleshouse reklámértékesítő házakkal kötött megállapodás miatt megszűnik az Értékesítési Igazgatóság a TV2-nél, így aztán távozik Csikesz Erika értékesítési igazgató és Bardóczy Tímea értékesítési vezető. Csikesz 11 éve kezdett a TV2-nél.

Jelenlegi formájában megszűnik a TV2 Csoport Értékesítési Igazgatósága, helyét az új, Ügyfélkapcsolati Igazgatóság veszi át. Csikesz Erika, értékesítési igazgató és Bardóczy Tímea értékesítési vezető közös megegyezéssel távozik a vállalattól, az új igazgatóságot Zájer Attila, ügyfélkapcsolati igazgató irányítja – közölte a tévétársaság, amely a lépést az elmúlt hónapok piaci változásaival magyarázta.

A TV2 Csoport on-air felületeinek értékesítését ugyanis egy ideje az Atmedia, valamint az IKO Saleshouse végzi, a folyamat lezárásaként került sor a házon belüli munkavégzés átszervezésére, új feladatkörök kialakítására.

Az új igazgatóság feladata, hogy támogassa a TV2 Csoport felületeit értékesítő partnerek munkáját, a közvetlen kapcsolattartás a kiemelt ügyfelekkel, valamint az új vezető irányítása alá tartozik a non-szpot megoldások fejlesztése és kivitelezése, az online értékesítés és a kutatási terület is.

Zájer Attila a közgazdasági tanulmányai befejezése után lépett a média világába 2006-ban, az akkori Mediaedge:cia, ma MEC csapatába. Két év után igazolt a TV2-höz, ahol értékesítési menedzserként, majd 2011-től csoportvezetőként bizonyított. 2014-től a TV2 Csoport értékesítési vezetője lett, szpot és non-szpot megoldások mellett a royalty/vállalkozás üzletágért felelt. Ügynökségi múltjának köszönhetően a direkt ügyfélkapcsolatokban is nagy tapasztalatra tett szert. 2016 januárjától senior projektmenedzser pozíciót töltött be a TV2 Csoportnál.

A távozó Csikesz Erika egyébként tizenegy évvel ezelőtt, 2005-ben gyakornokként kezdett a TV2-nél, majd a karrierlétrát végigjárva a legutóbbi munkakörére 2014-ben kérték fel.

A TV2 a távozást bejelentő közleményében köszönetét fejezte ki a távozó Csikesz Erikának és Bardóczy Tímeának az eddigi munkájáért.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik