Média

Új sportos kiadványok a Nemzeti Sporttól

Túrázás - a Nemzeti Sport kiadványa
Túrázás - a Nemzeti Sport kiadványa

A Nemzeti Sport új magazin sorozattal jelentkezik, amelynek első része a Túrázás. A lapot kiadó Mediaworks 2016-ban egyébként további öt kiadvány megjelentetését tervezi: a sorozat következő, hamarosan megjelenő része az Európa-bajnokságról szól, amelyet később a Kocsmasportok, a Küzdősportok, a Vízisportok és a Síelés című kötetek követnek.

A 196 oldalas kiadványban számtalan gyakorlati információn túl teszt, rangsor és túranaptár is helyet kap. A gyalogos túrák mellett érdekességek is olvashatók valamennyi szakágról, a kerékpáros, a vízi-, a barlang-, a sí- és a hegymászó túrákról is. A Túrázás a profik, a haladók és a kezdők számára is hasznos tippeket kínál, valamint izgalmas információkat, például hogy mennyi is volt valójában a másfélmillió lépés.

A szintén 2016-ban megjelenő kiadványok különböző sportágakat mutatnak majd be részletesen: a Kocsmasportokban minden megtalálható lesz a dartsról és további, szórakozóhelyekhez köthető sportokról, a Küzdősport-magazinban valamennyi sportág helyet kap, melyekben az a cél, hogy valami irdatlan nagy pofonnal, rúgással, dobással harcolják ki a győzelmet. Emellett olyan kérdésekre is választ ad, hogy miért tartják az ökölvívást a szegények sportjának, hogyan nevel látványos önfegyelemre a cselgáncs, vagy hány sportág világbajnokának tartja magát Növényi Norbert.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik