Média

Két hétig kódolatlan lesz a Paramount Channel

Paramount Channel
Paramount Channel
A földfelszíni digitális műsorszórás keretében április 18. és május 2. között kódolatlanul lesz elérhető a Paramount Channel, így például a Vissza a jövőbe.

A Viacom és az Antenna Hungária megállapodása alapján ez alatt az időszak alatt előfizetés nélkül elérhető a nagy amerikai stúdiók klasszikus filmsikereit műsorára tűző Paramount Channel filmcsatorna a MinDig TV-n.

A MinDig TV-sek a Paramount Channelen egyhuzamban végig izgulhatják a Vissza a jövőbe trilógia mindhárom darabját, amelyekben Marty (Michael J. Fox) és Doki igyekszik szellemes kalandok közepette helyrehozni az elődeik és utódaik idejében elkövetett végzetes hibákat. Steven Spielberg tudományos-fantasztikus borzongató mesterhármasát, az elszabadult dínóktól hemzsegő Jurassic Parkot is maraton keretében nézhetik végig. Érkezik a Hajsza sorozat második évada is. Stella Gibson nyomozónő és a hétköznapi ember álcája mögé bújó Paul Spector sorozatgyilkos játszmájában talán az is kiderül majd, hogy a macska-egér játékká fajuló nyomozás kinek a győzelmével zárul. Látható lesz Az utolsó erőd című akciófilm is, amely Robert Redford és James Gandolfini alakításában a tábornokból lett fegyenc és az ezredes börtönigazgató kíméletlen csatáját mutatja be. Az Ellenség a kapuknál című filmdráma pedig a Jude Law és Ed Harris által játszott mesterlövészek párharcát meséli el. A Hugh Grant főszereplésével készült, A Keresztapus című vígjátékban a New York-i műkereskedő vőlegény rádöbben, hogy menyasszonya a helyi maffiafőnök lánya, aki mulatságos események során próbálja elfogadtatni őt a kemény bűnözőkből álló rokonsággal.

A Paramount Channel a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 41. csatornán. A vétellel kapcsolatos információ itt található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik