Média

A Playboy Sebestyén Balázst választotta az év médiaszemélyiségének

A Man of the Year győztesei 2016-ban
A Man of the Year győztesei 2016-ban
A nyuszis magazin Man of the Year versenyén az RTL és a Class FM műsorvezetőjét választották az év médiaszemélyiségének. Fluor Tomi, Szabó Győző, Gerendai Károly, Kötter Tamás és Kulcsár Edina is ünnepelhetett.

A Tesla Budapestben tartották csütörtök este a harmadik Playboy Man of the Year díjátadót. A férfi magazin – amelyet a hírek szerint 500 millió dollárért épp eladni készülnek – öt plusz egy kategóriában hirdetett szavazást az olvasók között, hogy kiderüljön, kit tartanak az év frontemberének, gasztrohősének vagy épp médiaszemélyiségének. Utóbbi kategóriában Sebestyén Balázs vehette át a győztesnek járó díjat, de a címért versenyben volt Fördős Zé, Istenes Bence, Kárász Róbert és Linczényi Márk is.

Sebestyén Balázs a tegnapi díjátadón Erős Antóniától vehette át a díjat
Sebestyén Balázs a tegnapi díjátadón Erős Antóniától vehette át a díjat. Fotó: Red Lemon/Playboy

A frontember kategóriában Fluor Tomi kapta a legtöbb szavazatot, aki Likó Marci, Marsalkó Dávid, Puskás Peti és Vitáris Iván mellett küzdött az olvasók voksaiért. Az év gasztrohőse Gerendai Károly lett, míg az év fenegyereke címet Szabó Győző nyerte el. Először adták át a Playboy-novellista díjat, ami Bus Istvánnak, a magazin főszerkesztőjének különösen fontos volt.

Mindig hangsúlyozom, hogy a szép lányok és a luxusautók mellett rengeteg olyan téma van, amivel érdemes foglalkozni. Például az irodalmi alkotásokkal. Nagyon örülök, hogy minden számban színvonalas, a lap számára exkluzívan készülő novellákat mutathatunk be az olvasóinknak – és szerettem volna, hogy idén a Man of the Year versenyen jutalmazzuk íróinkat

– mondta a főszerkesztő, aki Kötter Tamásnak adta át a kategória díját.

Ősszel a Playboy Hero kampánnyal már megmutattuk, hogy új irányokba is elindultunk. Az életigenlés mellett szeretnénk felhívni a figyelmet fontos társadalmi ügyekre, és a jótékonyság fontosságára. Ezt az utat idén is követjük

– tette hozzá Bus István.

Idén ismét keresték a leginspirálóbb hölgyet is a múzsa kategóriában. Iszak Eszti, Ördög Nóri, Pokorny Lia és Trokán Nóra is versenyben voltak, de végül Kulcsár Edina nyerte meg.

A jelölteken és győzteseken túl ott volt a díjátadón többek között Erős Antónia, Danics Dóra, Dér Heni, Takács Nikolas, Vastag Csaba, Dobó Ági, Nagy Adri, Wolf Kati, Bálizs Anett, Baronits Gábor és Pál Tamás is.  És e sorok szerzőjén kívül persze a 24.hu videósa is, akinek videóriportját itt láthatják.

A Playboy nemrégiben újult meg, mostanában már nem láthatóak meztelen nők a lapban, amelyet jelentősen átpozicionáltak. Csinos nőkből persze azért továbbra sincs hiány, ahogy a csütörtök esti gálát is a dekoratív nők uralták.

Fluor Tomi is vidáman töltötte az estét, ráadásul díjat is kapott. Fotó: Red Lemon/Playboy
Fluor Tomi is vidáman töltötte az estét, ráadásul díjat is kapott. Fotó: Red Lemon/Playboy

Ajánlott videó

Olvasói sztorik