Média

A bakizó NatGeo elnézést kér és megismétli a premierepizódot

Isten nyomában Morgan Freeman
Isten nyomában Morgan Freeman
A csatorna tévedésből egy másik rész hangsávjával sugározta a Freeman sorozat epizódját, ezért a National Geographic channel ismételni fogja, immáron a helyes szinkronnal.

Közleményben kért elnézést a National Geographic Channel, ami miatt műsorán az Isten nyomában Morgan Freemannel sorozat premierepizódja vasárnap technikai okok miatt hanghibával került adásba.

Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy egy teljesen másik rész hangsávját sugározták a műsorhoz, sőt a hiba ellenére sem állították meg azt.

Ezt a NatGeo Channel azzal magyarázza, hogy a külföldről történő műsorszórás miatt a probléma kezelésére az adás ideje alatt nem volt lehetőség. Hozzáteszik, hogy az epizódot a helyes magyar nyelvű alámondással április 6-án, szerdán 22 órakor, valamint több egyéb időpontban a héten megismétlik: április 7-én, csütörtökön 02.48-kor, 10.00-kor és 15.00-kor,  április 8-án, pénteken 21.00-kor, továbbá április 9-én, szombaton 02.00-kor és 20.00-kor, valamint április 10-én, vasárnap 16.00-kor, 21.00-kor és 23.00-kor.

A NatGeo a sajnálatos fiaskó miatt elnézést kér a nézőktől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik