Média

Megújult a Class FM a neten

Morning show (győr, class fm, morning show, )
Morning show (győr, class fm, morning show, )

friss felületen a látogatók amellett, hogy megismerkedhetnek a rádió műsorvezetőivel, műsoraival, a legismertebb hazai és nemzetközi sztárokkal kapcsolatos híreket olvashatnak. Megújult az exkluzív online tartalmakat gyártó Class TV felülete is, míg az Előadók menüpont alatt a hallgatók kedvenc előadóinak újdonságait érhetik el.

A honlap dizájnmunkáira a szakmai referenciák alapján, a Neo Interactive-ot  választotta a Class FM. Lakner Bertold, a Neo Interactive kreatív igazgatója ennek kapcsán elmondta, hogy a tervezés során a felhasználó-központúság volt a fő vezérvonal, olyan vizualitást szerettek volna létrehozni, amely a korábbi oldal megjelenésétől gyökeresen eltér, mind tónusvilágában, mind pedig struktúrájában, de ugyanakkor magában hordozza a megszokott márkajegyeket.

“A Class FM weboldal új megjelenése világos színvilágával, modern, légies szerkezetével inkább az applikációk vizualitása felé kanyarodva jeleníti meg a tartalmat. Új navigációs elemek, tipográfia és felhasználói interfész elemek kerültek kidolgozásra, amelyek kiaknázzák a modern fejlesztési technológiákat, valamint a ma már elengedhetetlennek számító reszponzív, eszközfüggetlen szerkezetet és webdizájn.”

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik