Ogilvy PR
Média

Magyarországra is bejött a világ egyik legismertebb pr-cége

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 03. 25. 15:49

A világ több mint 35 országában sikeresen működő világhírű Ogilvy Public Relations ügynökség március 24-én Budapesten is megnyitotta irodáját a WPP-hez tartozó Geometry Global cégcsoport részeként.
Korábban a témában:

Az új ügynökség célja egyrészről az, hogy kiszolgálja a hazai piac szereplőinek klasszikus és digitális PR igényeit, másrészről, hogy a WPP hálózaton belüli, nemzetközi ügyfelek magyarországi kommunikációját támogassa stratégia gondolkodásmódjával, kreatív ötleteivel és integrált kampányok kivitelezésével.

A stratégiai kommunikációs tanácsadó cég munkája során jelentős szakmai támogatást kap a nemzetközi hálózathoz tartozó többi Ogilvy irodától éppúgy, mint legközelebbi stratégiai partnerétől, a Geometry Globaltól. Ennek köszönhetően az ügynökség stratégiai tervezései és napi munkája során egyaránt támaszkodhat a világhírű Ogilvy sok évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalataira, David Ogilvy örökségére, és a Geometry nemzetközileg elfogadott módszertanára, kutatásaira, esettanulmányaira és korszerű technikai hátterére. Az új ügynökség a Geometry Global aktivációs ügynökséggel, az Ogilvy & Mather reklámügynökséggel és a Redworks produkciós házzal közös irodában működik – írják a közleményükben.

Az induló ügynökség szakemberei dolgoztak már hazai és nemzetközi vállalatoknak, pénz- és tőkepiaci szereplőknek, kormányzati szervezeteknek, kereskedelmi láncoknak, szolgáltatóknak és társadalmi célú szervezeteknek is.

„Minden kampány 75 százalékban ugyanolyan lépésekből áll. Viszont van 25 olyan százalék, amitől egyedi és izgalmas lesz. Ezen a pár százalékon múlik, hogy sikeres lesz-e a kommunikáció, vagy kidobott pénz. A projektek, kampányok kivitelezése mellett, mi ebben a 25 százalékban vagyunk nagyon erősek”

– nyilatkozta Mezei Márk, az Ogilvy PR vezetője.

Az Ogilvy PR csapata olyan szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, amelyek elengedhetetlenek akár egy márka bevezetésekor a reputáció és a bizalom kialakításához, vagy épp egy influencer kommunikáció során.

(A kiemelt képen a cég csapata: Varga Zoltán – CFO, Geometry Global – Group of Agencies, Calin Dániel – Deputy Group Managing Director, Geometry Global – Group of Agencies, Sályi Réka – Group Managing Director, Geometry Global – Group of Agencies, Nonn Eszter – Consultant, Ogilvy PR, Mezei Márk – PR Director, Ogilvy PR, Michael Frohlich – Chief Executive Officer EMEA, Jeremy Charles Lovitt-Danks – az Ogilvy egykori londoni és new yorki munkatársa, Anschau Petra – PR Assistant, Ogilvy PR, Szalay Bea – Senior Consultant, Ogilvy PR, Andics Gergely – Activation Director, Geometry Global – Group of Agencies)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

MALAGA, SPAIN - MAY 21: Head Coach, Zinedine Zidane of Real Madrid celebrates their championship with his players after the La Liga final match between Malaga and Real Madrid at La Rosaleda Stadium on May 21, 2017 in Malaga, Spain. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.