Média

Új képernyősökkel fiatalít az ATV

Az ATV új képenyősei, Gesztesi Máté és Gyurácz Eszter
Az ATV új képenyősei, Gesztesi Máté és Gyurácz Eszter
Újabb, fiatalabb célcsoportok irányába szeretne nyitni az ATV, ennek érdekében új képernyősei is a fiatalabb korosztályt képviselik.

A nézők elsőként az időjárás-jelentésben találkozhatnak az új tévés arcokkal, Gyurácz Eszterrel és Gesztesi Mátéval.

Gesztesi Máté neve ismerős lehet a tévénézők számára, nem csak azért, mert a bulvármédiából tudható, hogy ő Gesztesi Károly színész fia, hanem mert már számos műsorban, napi és heti sorozatban is szerepelt az elmúlt években, és egy forgatókönyv-fejlesztő cég egyik vezető írójaként és dolgozik. A fiatal színész-műsorvezető televíziós és színházi elfoglaltságai mellett jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem (a korábbi BKF) mozgókép szakán tanul.

„Mindig érdekelt a televíziózás és örülök, hogy az ATV felkért erre a projektre, mert így megtanulhatom a szakmai alapokat és értéket közvetíthetek a nézők felé. Izgalmas, új kaland ez az életemben”

– mondta el Gesztesi Máté.

Gesztivel ellentétben Gyurácz Eszter az ATV-n próbálja ki magát először képernyősként, munkájával párhuzamosan egyébként az ELTE Társadalomtudományi Karán tanul első éves szociológia szakos hallgatóként.

„Nagyon örülök a lehetőségnek, igazán megtisztelő, hogy engem választottak a feladatra! Régóta álmodoztam erről és most itt vagyok. Nagyon izgatott vagyok és igyekszem a legtöbbet kihozni magamból”

– mondta a fiatal képernyős.

Az ATV egyébként jelezte, hogy az új időjárás-jelentők mellett természetesen továbbra is feltűnik a nézők nagy kedvence, Onyutha Judit is.

Gyurácz Esztert és Gesztesi Mátét már márciustól láthatják a nézők minden hétvégén az ATV-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik