Média

Új saját gyártású műsorok és rövidebb reklámblokkok a VIVA-n

Ridiculousness full cast - VIVA
Ridiculousness full cast - VIVA
Holnaptól új saját gyártású műsorokkal, megújult zenei órákkal, esti élőszereplős sorozatdömpinggel és rövidebb reklámblokkokkal jelentkezik a zenecsatorna.

Március 24-től új tavaszi műsorrenddel pörgeti fel programját a fiataloknak szóló szórakoztató csatorna. A VIVA többek között három új, saját gyártású műsort is indít.

A Szintén zenész című kvízben magyar zenészek izzadhatnak vagy csillogtathatják tudásukat általános zenei kérdésekben. A VIP listából pedig kiderül, milyen számokat hallgatnak és néznek szívesen az egyes magyar előadók. A szakma elismert képviselőinek szavazatai alapján a VIVA elkészítette minden idők legjobb magyar rappereinek a ranglistáját, amelynek során hazai szakértők, MC-k, Dj-k a legjobb hiphop előadókról mondhattak szakmai véleményt. Az erről készült kétórás műsor, a Magyarország legjobb rapperei március 25-én látható majd a csatornán, amelyet Hip hop-hétvége követ hiphop témájú műsorokkal.

Élőszereplős sorozatok esténként

A csatorna a fiatalok tévézési szokásait követve csütörtökig minden este élőszereplős sorozatokat visz a képernyőre. Héttől érkezik az őrült kalandokban bővelkedő Sam és Cat Ariana Grande főszereplésével, a kamaszkori kérdéseket feszegető Kínos, majd az igazság vagy hazugság dilemmájával szembesülő Simlis spinék. Az éjfélig tartó folytatásban négy premier epizóddal mutatkozik be a Röhej, amelyben amerikai hírességek kommentálják a legviccesebb és legőrültebb internetes videókat.

Szintén újdonságnak számít a felhozatalban a TOP 5 és a Helyi hősök című zenei órák bevezetése. Előbbiben egy-egy hazai vagy külföldi előadó 5 legjobb dalát mutatják be, míg utóbbiban csak magyar előadók zenélnek fél órán keresztül. Emellett új részekkel folytatódik a sztárokat faggató Bekérdezel és A másik nem, amelyben civil fiatalok vallanak kendőzetlenül tapasztalataikról. A Megálló, a VIVA Beatz, a VIVA Chart Show és Chartok továbbra is a megszokott formában jelentkeznek.

A tévécsatorna egyébként azt is bejelentette, hogy ezentúl rövidebbek lesznek a reklámblokkok a VIVA-n.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik