Média

A Totalcar a VIASAT6-ra driftel, meztelen randizók lesznek a VIASAT3-on

Totalcar - VIASAT6
Totalcar - VIASAT6
Párkeresés meztelenül a trópusokon, harcos menyasszonyok és Magyarország legnépszerűbb autós magazinja – címszavakban ez a VIASAT3 és VIASAT6 tavaszi kínálata. Mindkét csatornán több sorozatpremier is várja a nézőket.

Ma jelentették be a VIASAT3 és a VIASAT6 tavaszi újdonságait. Az autórajongók és a Winkler-Bazsó páros kedvelőinek fontos hírrel kezdjük ezek felsorolását: a VIASAT6-ra kerül a Totalcar című népszerű autós magazin. Április 16-tól az autós műsor és két jól ismert műsorvezetője, Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta folytatja a műsor védjegyévé vált mókás-ironikus hangvételben a felhasználók tényleges szempontjai alapján bemutatott értékeléseket.

Közölték azt is, hogy április 25-én elindul a VIASAT3-on az Ádám keresi Évát című társkereső valóságshow, amelynek különlegessége, hogy meztelenül randevúznak a Trópusokon.

A csatorna ezt “társkeresés tabuk, álszemérmeskedés és előítéletek nélkül” szlogennel kínálja.

Ádám keresi Évát. Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Itt fognak meztelenkedni a randizók az Ádám keresi Évát című reality-ben
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

A menyasszonyok újra ringbe szállnak: indul a harmadik menet – április 14-től újra jelentkezik a Négy Esküvő a VIASAT3 műsorán. A szabályok változatlanok, minden egyes körben négy menyasszony száll ringbe, akik most sem kímélik egymást. A műsorban több ismert ember is feltűnik majd: a Négy esküvő kamerái előtt mondja ki a boldogító igent Karda Beáta is.

A saját gyártású műsorok mellett a VIASAT3 kettő, míg a VIASAT6 egy sorozatpremierrel és egy visszatérő magazinnal várja nézőit. A sort április 22-én a CSI: A helyszínelők 16., egyben utolsó évada nyitja a VIASAT3-on. Április 25-én 21 órakor debütál a Lucifer című sorozat, míg a VIASAT6-on a Lady Gaga Aranyglóbusz-díjas alakításával is fémjelzett Amerikai Horror Story 5. évada lesz látható április 29-től, méghozzá dupla epizóddal. Ráadásként a Magyarországon szintén premier 21. évaddal folytatódik a Top Gear a VIASAT6 műsorán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik