Média

Rossz hírt kaptak a SportKlub rajongói

foci-tévében (futball, televízió, )
foci-tévében (futball, televízió, )
Változásra készülhetnek a Telekom IPTV, az analóg és a digitális kábeltelevízió, valamint a műholdas televízió szolgáltatásainak előfizetői.

Idén tavasszal ismét megváltozik a csatornakínálat a Telekomnál, ahol legutóbb januárban bolygatták meg az ezzel kapcsolatos listát. Az akkori változásokhoz képest most jóval kisebb változásokról van szó, de a SportKlub kedvelői nem biztos, hogy örülni fognak neki.

A cég számlaleveleiben közzétett tájékoztatás alapján május 3-ától a SportKlub csatorna helyett a VH1 European csatornát kínálják az IPTV, az analóg és a digitális kábeltelevízió, valamint a műholdas televíziószolgáltatások alapkínálati csomagjaiban.

A változással érintett alapkínálati csomagok előfizetői részére a VH1 European csatorna TVGO szolgáltatással is elérhetővé válik.

Másik változás, hogy ugyancsak május 3-ától az IPTV Sport Mix csomagból is kikerül a SportKlub. A VH1 European csatorna a Fun Mix csomagba kerül be. A Fun Mix csomag előfizetői részére VH1 European csatorna TVGO szolgáltatással is elérhetővé válik.

Változás továbbá, hogy ekkortól a Nagyvilág kiegészítő minicsomagban a VH1 European csatorna helyett az MTV Hits csatornát biztosítja a cég. Egyébként a Nagyvilág kiegészítő csomag előfizetői részére az MTV Hits csatorna TVGO szolgáltatással is elérhetővé válik.

További fejlemény, hogy az említett időpontban a TV GO élő TV szolgáltatás Alap és Családi csomagjaiba bekerül a VH1 European csatorna – olvasható a tájékoztatásban, ami alapján azok az előfizetők, akiknek nem tetszik a változás, erre hivatkozva felmondhatják a szerződéseiket.

A SportKlub az elmúlt időszakban meglehetősen hányatott sorsú lett, nemrég például a UPC Magyarország kábelhálózatáról is kikerült a csatorna. Az Origo egyszer már el is temette a csatornát, mondván, az hamarosan megszűnik, de a 24.hu-nak  a Tematic Media Group illetékesei azt mondták, ez nem igaz. A Népszabadság ezután nemrégiben azt írta, hogy a SportKlubot a TV2-t felvásároló Andy Vajna kormánybiztos készül megvenni, de a kábelcsatornát működtető Tematic Media Group vezetője és egyben tulajdonosa, Radu Morar nekünk azt mondta, ők nem tárgyaltak a kormánybiztossal és cégeivel ilyenről. Radu Morar hozzátette, helyreigazítási kérelmet küldenek a Népszabadságnak, mivel még csak kapcsolatfelvételre sem került sor Vajnáékkal.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik