foci-tévében (futball, televízió, )
Média

Rossz hírt kaptak a SportKlub rajongói

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 03. 21. 09:18

Változásra készülhetnek a Telekom IPTV, az analóg és a digitális kábeltelevízió, valamint a műholdas televízió szolgáltatásainak előfizetői.
Korábban a témában:

Idén tavasszal ismét megváltozik a csatornakínálat a Telekomnál, ahol legutóbb januárban bolygatták meg az ezzel kapcsolatos listát. Az akkori változásokhoz képest most jóval kisebb változásokról van szó, de a SportKlub kedvelői nem biztos, hogy örülni fognak neki.

A cég számlaleveleiben közzétett tájékoztatás alapján május 3-ától a SportKlub csatorna helyett a VH1 European csatornát kínálják az IPTV, az analóg és a digitális kábeltelevízió, valamint a műholdas televíziószolgáltatások alapkínálati csomagjaiban.

A változással érintett alapkínálati csomagok előfizetői részére a VH1 European csatorna TVGO szolgáltatással is elérhetővé válik.

Másik változás, hogy ugyancsak május 3-ától az IPTV Sport Mix csomagból is kikerül a SportKlub. A VH1 European csatorna a Fun Mix csomagba kerül be. A Fun Mix csomag előfizetői részére VH1 European csatorna TVGO szolgáltatással is elérhetővé válik.

Változás továbbá, hogy ekkortól a Nagyvilág kiegészítő minicsomagban a VH1 European csatorna helyett az MTV Hits csatornát biztosítja a cég. Egyébként a Nagyvilág kiegészítő csomag előfizetői részére az MTV Hits csatorna TVGO szolgáltatással is elérhetővé válik.

További fejlemény, hogy az említett időpontban a TV GO élő TV szolgáltatás Alap és Családi csomagjaiba bekerül a VH1 European csatorna – olvasható a tájékoztatásban, ami alapján azok az előfizetők, akiknek nem tetszik a változás, erre hivatkozva felmondhatják a szerződéseiket.

A SportKlub az elmúlt időszakban meglehetősen hányatott sorsú lett, nemrég például a UPC Magyarország kábelhálózatáról is kikerült a csatorna. Az Origo egyszer már el is temette a csatornát, mondván, az hamarosan megszűnik, de a 24.hu-nak  a Tematic Media Group illetékesei azt mondták, ez nem igaz. A Népszabadság ezután nemrégiben azt írta, hogy a SportKlubot a TV2-t felvásároló Andy Vajna kormánybiztos készül megvenni, de a kábelcsatornát működtető Tematic Media Group vezetője és egyben tulajdonosa, Radu Morar nekünk azt mondta, ők nem tárgyaltak a kormánybiztossal és cégeivel ilyenről. Radu Morar hozzátette, helyreigazítási kérelmet küldenek a Népszabadságnak, mivel még csak kapcsolatfelvételre sem került sor Vajnáékkal.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

US actress Sharon Stone arrives on May 21, 2013 for the screening of the film "Behind the Candelabra" presented in Competition at the 66th edition of the Cannes Film Festival in Cannes. Cannes, one of the world's top film festivals, opened on May 15 and will climax on May 26 with awards selected by a jury headed this year by Hollywood legend Steven Spielberg.     AFP PHOTO / LOIC VENANCE / AFP PHOTO / LOIC VENANCE
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.