Two businessmen assembling puzzles
Média

Nagy bejelentést tett a Ringier Axel Springer

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 03. 21. 11:24

Az Azet.sk a.s. összeolvad a Ringier Axel Springer Slovakiával, ezzel a legnagyobb digitális médiavállalat jön létre Szlovákiában.
Korábban a témában:

A bejelentés értelmében az Azet.sk a.s.-t – amelyben még 2010-ben szerzett többségi részesedést a Ringier Axel Springer Slovakia – integrálják a Ringier Axel Springer Slovakiába a vezető online portál, az Azet.sk-val, valamint az összes erős digitális brandjükkel együtt.

A Ringier Axel Springer Slovakia portfóliója így eléri a printolvasók több mint 47 százalékát, az internetfelhasználók 83 százalékát Szlovákiában.

Idén június elsejétől, az Azet.sk a.s. minden üzleti egységét, a tranzakciós részlegeket és összes website-ját beolvasztják a Ringier Axel Springer Slovakiába. A vállalat központja Pozsonyban, az IT-fejlesztés központi tevékenysége Zsolnán marad. A vezető online portál változatlanul Azet.sk márkanév alatt folytatja továbbra is a működését.

“Az Azet.sk a Ringier Axel Springer Slovakiába történő integrálásával azt a világos célunkat követjük, hogy a digitalizálási folyamatok felgyorsításával a Ringier Axel Springer a vezető szlovákiai digitális médiavállalattá váljon”

– közölte Milan Dubec, a Ringier Axel Springer Slovakia és az Azet.sk vezérigazgatója.

A két vállalat együttműködése egyébként 2010 óta tart. Milan Dubec az Azet.sk a.s. alapítója és CEO-ja 2015-ben elvállalta a Ringier Axel Springer Slovakia CEO szerepét is. 2015 folyamán a vállalatok több részlegét egyesítették, úgymint az IT-t, a HR-t, a marketinget és a vállalati kommunikációt.

Az összeolvadás befejeztével Milan Dubec marad a Ringier Axel Springer Slovakia a.s. vezérigazgatója, valamint a vezető digitális médiavállalat kisebbségi részvénytulajdonosa is.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Picture taken on June 25, 2013 in Aachen, western Germany, shows British actor and UNICEF Goodwill Ambassador Roger Moore and his Danish wife Kristina Tholstrup waving from a carriage as they visit the CHIO World Equestrian Festival.
Moore, who will forever be remembered for playing the womanising superspy James Bond, died May 23, 2017, aged 89, his family announced in a statement. / AFP PHOTO / dpa / Henning Kaiser / Germany OUT
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.