kézfogás
Média

Új többségi tulajdonos vette át a Be Social-t

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 03. 16. 12:15

A Café Communications többségi, 51 százalékos tulajdonrészt vásárolt a közösségi média szolgáltatásokat kínáló Be Social cégben.

A két cég, a Café kommunikációs ügynökség és a közösségi marketinggel foglalkozó Be Social együttműködése 2014-re nyúlik vissza, számos közös projektben vettek részt, amelynek tapasztalatai alapján született meg a mostani döntés a szorosabb üzleti kapcsolat megteremtéséről.

„Nagyon jól kiegészítjük egymást. A Be Social Magyarország egyik legeredményesebb közösségi médiával foglalkozó ügynöksége, a Café pedig a pr szolgáltatásoktól a kreatív reklám megoldások kidolgozásig számtalan területen vezető marketing kommunikációs vállalatcsoportnak számít hazánkban. Egyértelmű, hogy a két cég kooperációja révén a jövőben még komplexebb, jobb szolgáltatásokat tudunk nyújtani az ügyfeleknek, akik az igazi nyertesei az együttműködésünknek.”

– hangsúlyozta Gábor Iván, a Café Communications ügyvezetője.

Érdekel a content marketing?


Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

Forgács Mariann és Joanelli Tamás a helyén marad

A cégek hangsúlyozták, hogy a tulajdonrész-vásárlás nem érinti a Be Social jelenlegi vezetőinek jogköreit, és az ügyvezetői feladatokat továbbra is a vállalkozás alapítói, Forgács Mariann és Joanelli Tamás látják el. Ugyanakkor a mindennapi feladatok, az új és régi ügyfelek kiszolgálása kapcsán most az a legfőbb feladat, hogy a két cég megismerje egymás munkafolyamatait, működését, ügyfélkezelési technikáit.

„A jelenlegi csapat bővítését is tervezzük, elsősorban további fejlesztői kapacitásokkal”

– mondta a várható változások kapcsán Forgács Mariann, a Be Social egyik ügyvezetője.

A Café Communications és a Be Social jelenleg a Coca-Cola, a Media Markt, az IKEA és a Bonafarm projektjein dolgozik együtt. Mellettük több olyan potenciális ügyféllel is felvették a kapcsolatot, amelyek az eddigieknél komplexebb megoldásokkal szeretnék bővíteni kommunikációs aktivitásaikat. Mindemellett nem csupán Magyarországra koncentrálnak a közös munkában. Cél, hogy együttes erővel a Café saját regionális hálózatában, a CAN országokban kínált szolgáltatásokat is fejleszteni lehessen.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

US President Donald Trump (C), Secretary of Defense James Mattis (L) and US Navy Captain Richard McCormack (R) attend an operations briefing at the pre-commissioned USS Gerald R. Ford aircraft carrier in Newport News, Virginia, March 2, 2017. / AFP PHOTO / SAUL LOEB
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.