Média

Kódolatlan időszakkal ismertetik meg a megújuló SuperTV2-t

SuperTV2
SuperTV2
Április 11-ig kódolatlanul nézhető a MinDig TV-n a 19. programhelyen, hogy így ismertessék meg a megújuló műsorkínálatot. A TV2 Csoport új kábeltévés programigazgatója azt mondja, eltökéltek, hogy a legnézettebb kábelcsatornává alakítsák a SuperTV2-t.

Érdekel a content marketing?

banner_300x250_fiu_nlc_24
Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

A kódolatlan időszak március 14. és április 11. között tart a földfelszíni sugárzású MinDig TV-nél, ez alatt 750 ezer háztartásban válnak elérhetővé Andy Vajna kábelcsatornájának műsorai.

A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása arra hivatott, hogy megismertessék a TV2 Csoport csatornájának tavaszra megújuló programját. A kódolatlan időszak alatt országos tévépremierek, prémium mozifilmek várják a SuperTV2 nézőit.

A megújulás során a csatorna egyik zászlóshajója, a celebek életét bemutató Édes Élet új szereplőkkel bővül, és a reality új időpontba kerül át, hétköznap esténként 19:45-kor kezdődik. Jó hír a tudományos magazinműsorok kedvelőinek, hogy Váczi Gergővel újraindul a Magellán. A saját gyártású tartalmak mellett olyan filmek is láthatóak lesznek mint a Liam Neeson és Forest Whitaker főszereplésével március 15-én 21 órakor a hazánkban is népszerű Elrabolva filmek legújabb része, az Elrabolva 3.

Március 19-én 21:15-től Channing Tatum Az elnök végveszélyben című amerikai akciófilmben CIA ügynökként próbálja megmenteni az elnök (Jamie Foxx) életét. Feltűnik a csatornán Bruce Willis is, akit a Die Hard – Drágább, mint az életedben láthatnak a nézők március 28-án, húsvét hétfőn, 21:10-től.  A filmben ismerős helyszínekre is bukkanhatnak a rajongók, hiszen jó néhány jelenetet Budapesten forgatott a stáb.

Az amerikai TV premier után mindössze egy héttel, húsvét hétfőn 18:50 perckor országos televíziós premierként az elmúlt évek egyik legsikeresebb animációs sorozatának, a Jégkorszaknak legújabb részét mutatja be a csatorna Jégkorszak – Húsvéti küldetés címmel. Április 2-án, 19:30-tól a Percy Jackson: Szörnyek tengere című kalandfilm debütál. A filmben Percy Jackson, Poszeidón kitagadott fia indul veszélyes és különleges kalandra, hogy megmentse a világot. A sci-fi rajongókat április 9-én Matt Damon és Jodie Foster főszereplésével az Elysium – Zárt világ című film várja.

A TV2 Csoport kábelcsatornáinak frissen kinevezett programigazgatója, Fischer Gábor a SuperTV2 számára jelentős promóciós lehetőség kapcsán azt mondta:

„A cégcsoport számára kiemelt fontosságú a kábelportfólió fejlesztése, ezért a következő hetekben egy minden eddiginél nagyobb program invesztíció első fázisaként, frissen vásárolt, esetenként az amerikai premier után pár nappal várjuk exkluzív tartalmakkal a nézőket. Eltökélt célunk, hogy a SuperTV2 a legnézettebb kábeltelevízió legyen a piacon, ennek érdekében a vásárolt tartalmak mellett a saját gyártású műsorainkat is tovább erősítjük.”

A SuperTV2 a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 19. programhelyen. A vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a SuperTV2 csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken – közölte az Antenna Hungária.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik