Média

FittiKém és Kasuba L. Szilárd a Music FM-nél

Kasuba L. Szilárd és FittiKém a Music FM-nél landolt
Kasuba L. Szilárd és FittiKém a Music FM-nél landolt
Egy teljesen új csapat készíti a kereskedelmi rádió délutáni műsorát, miután Balogh Tamás és Horváth Szilárd elmentek a Music FM-től.

Érdekel a content marketing?

banner_300x250_fiu_nlc_24
Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

Inkognitóban, torzított hangon megszólalva, egy zöld maszkban járta be a várost a 89,5 Music FM megújult Délutáni RoadShowjának egyik új műsorvezetője hétfőn délután. A műsor végén azonban lehullott a lepel: Ferencz József, azaz FittiKém visszatért a 89,5 Music FM-re, aki Kasuba L. Szilárddal közösen nyit új korszakot a RoadShow életében.

Kasuba L. Szilárd a stúdióból vezeti ezentúl a megújult Délutáni RoadShow című műsort, ő korábban nagy kereskedelmi tévé csatornákon és a Rádió 1 hullámhosszán szerzett népszerűséget. Sokáig sejtelmes homály fedte azonban a délutáni műsor másik vezetőjének személyét, akit aztán egy hallgató leplezett le, FittiKém személyében.

“Tulajdonképpen FittiKémre lett kitalálva annak idején a RoadShow, a “száguldó riporter”, műfajban nincs nála jobb”

– mondta Kiss Anikó, a kereskedelmi rádió vezérigazgatója. Egy év után a szabadszájú műsorvezető és a rádió útjai mégis elváltak, de ennek nem szakmai okai voltak.

“Fitti nagy tehetség, azonban olykor embert próbáló volt vele az együttlét. Azóta azonban eltelt három év, úgy döntöttünk, hogy új esélyt adunk a közös munkának, a hallgatók nagy örömére, hisz’ a kutatásainkból az is kiderült, hogy népszerűsége még mindig jelentős és sokan kötik még mindig össze nevét a Music FM-mel”

– tette hozzá a vezérigazgató.

A Simicska Lajos és Nyerges Zsolt érdekeltségei közé tartozó rádió délutáni műsorsávja azután újul meg, hogy nemrégiben három ember, köztük kettő a Délutáni Roadshow-tól távozott a rádiótól. Balogh Tamás és Horváth Szilárd egy nappal azután mondott fel, hogy Pordán Petra (Balogh Tamás felesége) közös megegyezéssel távozott a rádió reggeli műsorától, az Önindítótól, mivel Pordán Petra Sláger TV-s munkájával összeférhetetlennek bizonyult a rádiós állása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik