Média

Belső átalakítás és főszerkesztőváltás a NoSalty élén

NoSalty
NoSalty
Belső átalakítással és új főszerkesztővel erősít a gasztrosite.
Kapcsolódó cikkek

Az eddigi főszerkesztő lapigazgatóvá lépett elő

Kárai Dávid ÍzHUSZÁR, az eddigi főszerkesztő lapigazgatóként folytatja munkáját a NoSalty csapatában és ezentúl ő felel az egyre nagyobb hangsúlyt kapó videós tartalmakért. (A NoSalty 2015 decembere óta jelentkezik videós tartalommal is.)

A médiacég közlése szerint Kárai emellett továbbra is szerzője marad az ízHUSZÁR blognak és a teljes tartalomfejlesztés is hozzá tartozik majd.

Kárai Dávid lapizgatóként folytatja
Kárai Dávid lapizgatóként folytatja

A főszerkesztői székben az eddigi vezető szerkesztő, Hering András váltja Kárait. Hering András többéves szerkesztő-újságírói tapasztalattal érkezett a céghez 2014-ben. A NoSalty mellett lassan 4 éve a phenom’enon magazin főszerkesztőjeként vezeti a fiatalokat megszólító (zene – divat – kultúra témájú) online magazin független szerkesztői csapatát is. Főszerkesztőként ő koordinálja mostantól a NoSalty szerkesztőségi stábjának munkáját. Fő célja a szerkesztőségi tartalom bővítése, a saját gyártású cikkek számának növelése, hogy a recepteken túl is naprakész, informális és szórakoztató tartalmat is nyújtsanak az olvasóknak.

Hering András, a NoSalty új főszerkesztője
Hering András, a NoSalty új főszerkesztője

Az új főszerkesztő egyébként a vietnami konyha lelkes hódolója, nagy piacjáró és junk food tesztelő. Megszállottan kutatja és gyűjti a jó minőségű bakelitlemezeket, hobbifutó és kerékpározó, odaadó kisállattartó és szobanövény-gondozó.

Új pénzügyi igazgatóval is bővült a csapat

Idén januártól egyébként pénzügyi igazgatóval is bővült a NoSalty csapata Petes Ildikó személyében. Petes Ildikó a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (ma Corvinus) szerzett diplomát 1995-ben, ahol a Rajk László Szakkollégium aktív tagja volt. Az egyetem elvégzése után a CA IB Értékpapír Rt. munkatársaként folytatta pályáját, alapkezelőként és back office vezetőként.

Petes Ildikó
Petes Ildikó
Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik