bumm.hu
Média

Újabb bulvároldal indult

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 03. 01. 08:14

A "trash-bulváros" Körmendi Gábor egy, a médiában eddig ismeretlen üzletemberrel állt össze, hogy létrehozza a ma elindult bulvároldalt.

Ma reggel megnyitott Körmendi Gábor főszerkesztésében a bummm.hu. Körmendi ismertséget az egykori juj.hu-val szerzett, amit azonban odaadtak annak a General Medianak, amely végül bezárta a site-ot. (A General Media egykoron több hazai weboldalt is működtetett, egyébként pedig annak a Holman Endrének a vállalkozása volt, akit egy idő után a rendőrség is körözött, így a cég maga is bajba került. A General Media volt egyébként az a cég, amely bannerhelyekért cserébe iskolaépülethez jutott hozzá Hódmezővásárhelyen.)

Egy vele megjelent interjúban csak “trash-bulváros pápaként” emlegetett Körmendi KGV néven videócsatornát is működtetett a YouTube-on, ahol elsősorban ismert emberekkel készített sokszor provokatív jellegű interjúkat, de ezenkívül a Blikk TV arcaként is ismert.

A most létrehozott bumm.hu főszerkesztője a kreativ.hu-nak azt nyilatkozta a napokban, hogy a site indulását hosszasan készítették elő, és évek óta tervezték, hogy létrehoznak egy olyan oldalt, ami nem megrendelésre emel fel vagy buktat meg valakit, hanem egyszerűen a közszereplők valódi arcát mutatja meg.

“A Juj.hu-val buktattunk minisztert, rabosíttattunk celebet pusztán azzal, hogy megmutattuk, hogyan viselkednek a valóságban. Ezzel, akkor új szerepbe helyeztük az online médiát. Most is ezzel a szemléletettel indítjuk a Bummm.hu-t, a valóságot mutatjuk be, szórakoztató stílusban” – tette hozzá Körmendi, aki arról is beszélt, hogy minden olyan témával foglalkozni fognak, ami az embereket érdekelheti, vagyis a politikai közszereplőktől a celebekig sok minden beleférhet. Ehhez jelenleg 11 állandó és 6 külső munkatárssal dolgoznak együtt, mondta a kreativ.hu-nak Körmendi, hozzátéve, hogy olyan embereket kerestek, akik mozgóképes és írott anyagok előállítására is képesek. (A site impresszumában egyébként nincs jele ekkora szerkesztőségnek, mindössze 4 szerkesztő-riportert és 2 fotóst tüntettek fel Körmendin kívül.)

Körmendi arról is beszélt, hogy nem teljesen nulláról indulnak, mivel ide kerülnek ki a 11 ezer követővel rendelkező KGV Youtube-csatorna videói is. Fontos szerepet szánnak a Facebooknak és az Instagramnak is, előbbi oldalukat egyelőre 4100-an lájkolták.

A Kreatív újságírójának kérdésére, hogy a Bummm.hu neve eléggé hasonlít a Bumm.sk-ra, Körmendi azt mondta, hogy nincs hozzá közük, a három “m” pedig a szlogenjükre utal: “Megmutat, Megkérdez, Meg hát!”

Majosházai üzletember áll mögötte

A bummm.hu tulajdonosa az impresszum alapján egy bizonyos CGMD Kft. Ennek a cégbíróság szerint a budapesti  Contractums Global Zrt. a tulajdonosa, fő részvényese pedig a médiaiparban eddig ismeretlennek számító majosházai üzletember, Kocsis Krisztián. Kocsis egyébként az oldal impresszumában lévő CGMD ügyvezetője is.

A portál elsősorban hirdetési bevételekből szeretné finanszírozni magát.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Swedish director Ruben Ostlund delivers a speech on stage after he was awarded with the Palme d'Or for the film 'The Square' on May 28, 2017 during the closing ceremony of the 70th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France.  / AFP PHOTO / Alberto PIZZOLI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.