Média

Saul fia: Okostelefonon, táblagépen, számítógépen és tévén is

A mozik után először a Vodafone-nál lesz elérhető a Saul fia online.

Érdekel a content marketing?

banner_300x250_fiu_nlc_24
Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

A moziba járók után először a Vodafone Red Mozi felhasználói nézhetik az Oscar-díjas Saul fia című filmet – közölte a mobilcég. A film április elsején válik elérhetővé a Red Mozi nevű szolgáltatásban, ahol az előfizetők május végéig nézhetik meg.

Az előfizetők így áprilistól Nemes Jeles László filmjét egy alkalmazásból és a www.redmozi.hu oldalon keresztül okostelefonon, táblagépen, számítógépen, vagy televízión is elérhetik majd.

A szolgáltatás egyébként a Red Medium EU és a Red Extra EU ügyfelek előfizetési csomagjának része, a többi Red szolgáltatás-csomaggal rendelkező ügyfél számára egy hónapos díjmentes próbalehetőséget biztosít a Vodafone. A próbahónapban a szolgáltatás díját a cég állja, és a Red Mozi mellé a Red Basic csomaggal rendelkező ügyfelek még az adatkeretükön túl 1 GB adatot is felhasználhatnak, ami mintegy átlagosan 60 perc filmnézésre elegendő. Mindez azt jelenti, hogy a Saul fia minden olyan Redes ügyfél számára is elérhető lesz áprilistól, aki csatlakozik a Red Mozi szolgáltatáshoz.

Egy néhány nappal ezelőtti bejelentés értelmében egyébként a magyar televíziók között elsőként az RTL Klub fogja vetíteni az Oscar-díjas magyar filmet.

Akik egyébként lemaradtak a hétfő hajnali élő Oscar-közvetítésről, azok megnézhetik a legfontosabb momentumokat az Oscar-díjátadó gála összefoglalójában a közmédia csatornáin. A díjátadó legfontosabb pillanatairól készült 90 perces összefoglalót február 29-én este 20 órától sugározza a Petőfi TV, az ismétlés pedig március 1-jén 20:40 perctől tekinthető meg a Duna TV műsorán. A közmédia élő közvetítést felvezető műsora pedig elérhető online a Médiaklikken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik