parabola
Média

Magyarokkal kommunikál a UPC Direct

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 02. 26. 09:51

Korábban a témában:

A magyar tulajdonú LWp Kommunikáció nyerte meg a UPC DTH S. à r.l. regionális PR tenderét. Az ügynökség a műholdas televíziós szolgáltató magyarországi, csehországi és szlovákiai PR aktivitásait koordinálja. Az országspecifikus kommunikációs aktivitásokat Csehországban az EMC Group, Szlovákiában pedig a mediamedia ügynökség segíti.

Nagy örömmel kezdünk el dolgozni a UPC DTH S.à r.l. szolgáltatóval és két ügynökségi partnerünkkel. Különböző országok kommunikációjának szervezése és támogatása kihívásokkal teli feladat. Izgalmas és jó lehetőség számunkra, hogy nemzetközi szinten egy ilyen jól ismert márkán, tapasztalt szakemberekkel dolgozhatunk együtt. Bízunk benne, hogy eredményes évek állnak előttünk izgalmas, sikeres feladatokkal

– mondta Weichinger Nóra, az LWp Kommunikáció ügyvezető partnere.

A UPC DTH S.à r.l., a Liberty Global, Inc. tagjaként műholdas televíziós szolgáltatásokat nyújt Magyarországon, a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, valamint kezeli a vállalat műholdas televíziós szolgáltatásait Romániában. A közvetlenül az otthonokat elérő, úgynevezett Direct-To-Home (DTH) szolgáltatását több mint 830 ezer ügyfél veszi igénybe a fenti régiókban. A vállalat a magyar piacon UPC Direct, a cseh és szlovák piacokon freeSAT, míg Romániában Focus Sat márkanéven van jelen. Magyarországon a szolgáltató tavaly novemberben jelentette be a 3play szolgáltatás-csomagok bevezetését, így a UPC Direct kínálata vezetékes internet- és telefonszolgáltatással is bővült.

Folyamatosan törekszünk szolgáltatásaink fejlesztésére és ügyfélbázisunk növelésére a közép- és kelet-európai régióban. Márkáink egységes és szervezett kommunikációja érdekében konszolidáljuk PR tevékenységünket a három országban, amelyhez az LWp Kommunikációt választottuk partnernek

– mondta Jim Helfgott, a UPC DTH S.à r.l marketing és értékesítési alelnöke.

Idén rengeteg újdonsággal készülünk ügyfeleinknek, 2016 izgalmas évnek ígérkezik

– tette hozzá.

Érdekel a content marketing?


Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

Az LWp Kommunikáció 2003 óta működő magyar tulajdonú ügynökség, alapító tulajdonosai Lenhardt Anita és Weichinger Nóra. A cég klasszikus public relations és online közösségi kommunikációs szolgáltatásokat nyújt a stratégiai tanácsadástól és tervezéstől a megvalósításig. Az ügynökség számos iparágban – IT, telekommunikáció, pénzügyi szolgáltatások, FMCG, energia, egészségügy, média, nonprofit szektor – szerzett tapasztalatot. Az LWp Kommunikáció a közös tulajdonosi hátterű Event & More Produkciós Iroda csapatával egy cégcsoportban nyújt ügyfeleinek integrált kommunikációs szolgáltatásokat.

2015-ben az LWp Kommunikáció több projektjét is szakmai díjakkal jutalmazták, az LWp felkerült a Kreatív Pr+ Top 10-es listájára is.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. október 26.
Peresztegi Imre, a ZÁÉV Építőipari Zrt. vezérigazgatója, Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, Görözdi György, MTK Kiemelt Beruházások Projekt Igazgatója és Paár Attila, a West Hungária Bau Kft. ügyvezető igazgatója (b-j) az új Hidegkuti Nándor Stadion építéséről tartott sajtótájékoztatón 2015. október 26-án. Bejelentették, hogy a ZÁÉV Építőipari Zrt. és a West Hungária Bau Kft. konzorciuma nyerte el a több mint hatmilliárd forintból épülő új stadion tervezésére és kivitelezésére kiírt pályázatot.
MTI Fotó: Illyés Tibor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.