Média

Egy időre kódolatlan lesz a VIASAT6

viasat6
viasat6

Érdekel a content marketing?

banner_300x250_fiu_nlc_24
Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

Az SPT Networks CE és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul lesz fogható a MinDig TV nézők számára február 29. és március 13. között a VIASAT6 csatorna.

A VIASAT6 a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 42. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a VIASAT6 csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A VIASAT6 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz február 29. és március 13. között. A több mint egymillió letöltéssel rendelkező népszerű ingyenes applikáció okostelefonra és táblagépre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

A műsorkínálat fókuszában a csatorna közkedvelt sorozatai lesznek: a borzongásra vágyókat Drakula gróf és Hannibal Lecter várja, a zombirajongókat a Z mint Zombi című sorozat, a science fiction szerelmeseit az Éghasadás 5. évadának utolsó két epizódja. A könnyed kikapcsolódást a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet 2. évada garantálja, de a komoly történelmi szériák kedvelői sem maradnak sorozat nélkül a kódolatlan hetek alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik