Média

Teljesen átszervezik a Ringier Axel Springer Media irányítását

Ringier Axel Springer
Ringier Axel Springer
A Mark Dekan vezetésével újonnan létrehozott team irányítja a Ringier Axel Springer Media AG stratégiájának fejlesztését és annak megvalósítását mostantól. A  team a lengyelországi, a magyarországi, a szlovákiai és a szerbiai vállalatok felsővezetőiből áll, akik különböző felelősségkörrel rendelkeznek. Ezen új szervezet bevezetésének célja a cégcsoport helyi tevékenységeinek az  átfogó stratégiával történő összefűzése.

A Ringier Axel Springer Vezetői Team bevezetése Mark Dekan vezérigazgató távolabbi fejlesztési koncepciójának része. Mark Dekan mellett a team tagjai:

  • Alek Kutela, a Grupa Onet.pl CEO-ja, az adatért és a videóért felelős
  • Dr. Bayer József, a Ringier Axel Springer Magyarország CEO-ja, a print kiadványokért felelős
  • Jovan Protic, a Digitális Kiadványok Group Directora és a Grupa Onet.pl-Ringier Axel Springer Poland COO-ja, a digitális tartalmakért felelős
  • Milan Dubec, a Ringier Axel Springer Slovakia és az Azet CEO-ja, a tranzakciókért és az apróhirdetési üzletágért felelős

Mark Dekan, a cégcsoport vezérigazgatója elmondta:

A Közép-Kelet-Európa vezető digitális kiadóvállalatává szeretnénk válni. A Vezetői Team bevezetésével a négy piacunk szerepét erősítjük a Cégcsoport stratégiájának fejlesztésével és megvalósításával. Alig várom, hogy együtt dolgozhassak a team tagjaival, akik saját területük kiváló szakemberei.”

A Ringier Axel Springer Media központját (új nevén Nemzetközi Irodáját) szintén megerősítették az elmúlt hetek során történt új kinevezésekkel. A team új tagja, Elena Jasvoin (az új Group Director Finance and M&A) és Monika Remiszewska (az új Group Director People and Development), valamint Ralph Werner (az új Group Director Ad Sales Development). Ők Alexandra Delvenakiotis, Group Director Communications and Public Affairs), Marek Kowal (Group Director Data), Helmut Krasnik (Group CIO), Franz Kury (Group Director Transactional and Classifieds), Sabina Lipska (Group Director Video) és Adam Wilk (Group Director Print) csapatához csatlakoznak.

A Ringier Axel Springer magyarországi részlegéhez olyan lapok tartoznak mint a Blikk, a Kiskegyed, a Csók és Könny, de ők adják ki például az Auto Bild magyar változatát is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik