Média

Átalakítja csatornakínálatát az HBO

HBO 3
HBO 3
Március 21-től az HBO régiós szinten alakítja át csatornakínálatát, az HBO műsorválasztéka így három csatornára lesz bontva.

A kínálat felbontását követően HBO-ra, HBO2-re és HBO3 tematikus csatornára osztják el a különböző tartalmakat, benne az amerikai és helyi saját gyártású filmeket, sorozatokat, dokumentumfilmeket, valamint a legnagyobb mozisikereket.

Ennek kapcsán az HBO Magyarország olyan akcióval készül, amire évek óta nem volt példa: Húsvét hétvégéjén, március 26-27-én kódolatlan hétvégét tart az HBO3 csatornáján, ahol a legjobb saját gyártású sorozatokat és filmeket láthatják a tévénézők. A részletes programkínálat február végén lesz elérhető.

Ilyen lesz az új csatornastruktúra

Az HBO kínálatában díjnyertes, saját gyártású filmek premierjei szerepelnek majd, amelyek között amerikai alkotások ugyanúgy helyet kapnak, mint az itthon és a környező országokban (lengyel, román, cseh) készített műsorok. Mindezt gazdagítják még olyan exkluzív bemutatók is, mint a hollywoodi kasszasikerek vagy a koncert- és dokumentumfilmek. Mivel a csatorna a nap 24 órájában elérhető lesz, így a legnépszerűbb HBO-sorozatot az amerikai premierrel egyszerre sugározza majd (például Bakelit, Trónok harca).

Az HBO2 a családközpontú műsorok helye lesz. A 24 órában működő csatorna új és régi mozifilmek és televíziós sorozatok hatalmas kínálatával bír: napközben vígjátékokkal, családi- és gyermekfilmekkel, az esti és éjszakai órákban pedig drámákkal, vígjátékokkal, thrillerekkel, akció- és horrorfilmekkel kényezteti a nézőket.

Az HBO3 (korábban HBO Comedy) vadonatúj névvel és tartalommal jelentkezik: az újrapozícionált csatorna ezentúl az HBO exkluzív, máshol nem látható alkotásairól szól. Az HBO3 az HBO legjobb és legújabb saját gyártású és díjnyertes sorozatait hozza el a nézők otthonába. Mivel az HBO3 szintén elérhető a nap 24 órájában, a csatorna már kultikussá vált HBO-sorozatok teljes évadjait is sugározza majd (például Róma, Maffiózók, Elit alakulat). Emellett a magyar HBO (Aranyélet, Terápia, Társas játék) illetve a lengyel, cseh és román HBO-csatornák legjobb saját gyártású alkotásai (például A falka, Olthatatlan, Az árnyak) is adásba kerülnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik