Média

Megbízott főszerkesztő veszi át a Story magazint

Megvan, ki veszi át a TV2 vezetői posztjába távozó Kökény-Szalai Vivien helyét a Story magazin élén.

A Story magazin tulajdonosa, a Central Médiacsoport az új vezető kinevezéséig az ugyancsak a Central portfóliójába tartozó Best magazin főszerkesztőjére, Nichs Andreára bízza átmenetileg a Story szerkesztőségét is. Nichs Andrea megbízott főszerkesztőként látja el a feladatot, vagyis a kiadó keresi a végleges utódot.

Néhány órával ezelőtt jelent meg a hír, hogy az Andy Vajna féle TV2 Kökény-Szalai Vivient kérte fel az Aktuális műsorok igazgatóságának vezetői feladataira, amelyre a Story magazin eddigi főszerkesztője igent mondott. Kökény-Szalai Vivien feladata lesz a TV2 Csoport csatornáin futó hír és aktuális műsorok  bővítése és megújítása, míg Azurák Csaba eddigi hírigazgató a jövőben egy önálló napi háttérműsort vezet majd a Tényeken kívül.

A távozó Kökény-Szalai Vivien 13 éve dolgozik a média területén. 2003-tól 2011-ig a Színes Bulvár Lap  (később Bors) külpolitikai, majd sztárrovatos munkatársa volt. 2011-ben az akkori Sanomához (a mai Central Médiacsoport jogelődjéhez) igazolt, ahol előbb a Story magazin rovatvezetője, később  vezető szerkesztője, felelős szerkesztője, majd 2014. július elsejétől, a szakmában csak bulvárkirályként emlegetett Ómolnár Miklós távozása után a magazin  főszerkesztője lett. Az elmúlt hat évben hat könyvet írt, többek között ő jegyezte a 2014-es választási kampányban nagy port kavart Zuschlag könyvet is.

(A 24.hu kiadója a Central Médiacsoport leányvállalata, a Central Digitális Média Kft.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik