Média

Új melléklettel bővül a Nemzeti Sport

Nemzeti Sport
Nemzeti Sport
A Mediaworks sportnapilapja új mellékletével a sebesség, a száguldás, az autók és motorok szerelmeseinek is kínál tartalmat.

Február 2-től, vagyis mától új állandó melléklettel jelentkezik kéthetente kedden a Nemzeti Sport. A Járgány a Nemzeti Sport 4 oldalas autó-motor tematikájú melléklete, amelyben a sportos témák is helyet kapnak: az első oldalon mostantól mindig egy autó-, motor-, vagy kamionversenyző összehasonlítása olvasható, amelyben saját járművét veti össze annak utcai változatával. A további oldalakon autótesztek olvashatók különböző kategóriákban, technikai újításokat, a közlekedést megkönnyítő eszközöket, új találmányokat ismerhet meg az olvasó.

„Az olvasók megtartásához figyelembe kell vennünk igényeiket és a fogyasztási szokásaikat, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy minden érdeklődési körnek megfelelő tartalmat biztosítsunk, megőrizve piacvezető pozíciónkat. A Járgánnyal már autó-motor kedvelő olvasóknak is kínálunk plusz tartalmat”

– közölte Buzgó József, a Mediaworks Kiadó Sport csoportjának főszerkesztője.

A Járgány című mellékletet az Autó-Motor és a Nemzeti Sport szakértő újságírói készítik. A sportnapilap célja, hogy mellékleteivel a különböző korosztályú és érdeklődési körű olvasóinak is érdekes tartalmat kínáljon. Az új melléklet a már 2015 szeptembere óta megjelenő Hajrá, Foci!, Népsport, Sportkrém, Hosszabbítás, NS Junior, Tenisz mellé érkezett hetedikként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik