Körömi Anna, az Év Rendezvényszervezője díjazottja
Média

Átadták az Év Rendezvényszervezője díjat

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 02. 02. 11:18

A Magyarországi Rendezvényszervezők és Szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) már 15 éve ítéli oda „Az Év Rendezvényszervezője” címet.

A MaReSz a 15 éve alapított kitüntetéssel minden évben azon személy munkáját ismeri el, akinek rendezvényszervező tevékenysége szakmailag és erkölcsileg is egész pályafutása alatt példamutató, és legalább 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Körömi Anna, az Event & More alapító partnere vehette át tegnap a 2015-ös évre vonatkozó díjat a Turisztikai Évadnyitó Fogadáson.

Körömi Anna közel 20 éves rendezvényszervezői múlttal vezeti az Event & More Produkciós Iroda csapatát, amely a közös tulajdonosi hátterű LWp Kommunikációval együtt integrált kommunikációs szolgáltatásokat nyújt szakmai, vállalati és lakossági rendezvények kreatív tervezése, szervezése és lebonyolítása mellett kommunikációs kampányok tervezése, tanácsadás, PR-, digitális- és online szolgáltatások formájában. A két ügynökség tulajdonosi körét Körömi Anna, Weichinger Nóra, Lenhardt Anita és Vizkelety József alkotja.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. október 26.
Peresztegi Imre, a ZÁÉV Építőipari Zrt. vezérigazgatója, Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, Görözdi György, MTK Kiemelt Beruházások Projekt Igazgatója és Paár Attila, a West Hungária Bau Kft. ügyvezető igazgatója (b-j) az új Hidegkuti Nándor Stadion építéséről tartott sajtótájékoztatón 2015. október 26-án. Bejelentették, hogy a ZÁÉV Építőipari Zrt. és a West Hungária Bau Kft. konzorciuma nyerte el a több mint hatmilliárd forintból épülő új stadion tervezésére és kivitelezésére kiírt pályázatot.
MTI Fotó: Illyés Tibor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.