Média

Átadták az Év Rendezvényszervezője díjat

Körömi Anna, az Év Rendezvényszervezője díjazottja
Körömi Anna, az Év Rendezvényszervezője díjazottja
A Magyarországi Rendezvényszervezők és Szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) már 15 éve ítéli oda „Az Év Rendezvényszervezője” címet.

A MaReSz a 15 éve alapított kitüntetéssel minden évben azon személy munkáját ismeri el, akinek rendezvényszervező tevékenysége szakmailag és erkölcsileg is egész pályafutása alatt példamutató, és legalább 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Körömi Anna, az Event & More alapító partnere vehette át tegnap a 2015-ös évre vonatkozó díjat a Turisztikai Évadnyitó Fogadáson.

Körömi Anna közel 20 éves rendezvényszervezői múlttal vezeti az Event & More Produkciós Iroda csapatát, amely a közös tulajdonosi hátterű LWp Kommunikációval együtt integrált kommunikációs szolgáltatásokat nyújt szakmai, vállalati és lakossági rendezvények kreatív tervezése, szervezése és lebonyolítása mellett kommunikációs kampányok tervezése, tanácsadás, PR-, digitális- és online szolgáltatások formájában. A két ügynökség tulajdonosi körét Körömi Anna, Weichinger Nóra, Lenhardt Anita és Vizkelety József alkotja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik