Média

Új vezetője van a Rádió Egernek

mikrofon
mikrofon
Egyed Zsolt lett a Rádió Eger ügyvezető igazgatója.

Rádió Eger
Rádió Eger

Egyed Zsolt, a Rádió Eger új ügyvezetője 1998-ban a Rádió 7-nél kezdte a rádiós karrierjét hirdetésszervezőként, majd miután a Rádió 7-et megvásárolta a Rádió 1, még két évig dolgozott ott, majd az Egri Est marketingese lett. Eközben elvégezte a marketing- és reklámmenedzseri szakot, majd eleinte egy autószalonban lett autóértékesítő, azután viszont autó- és lakáshitelekkel foglalkozó hitelirodát üzemeltetett. Ezt követően, a már saját autókereskedésében szerzett vezetői tapasztalatai után kapott lehetőséget a Rádió Egernél 2011-ben, hogy visszatérjen a médiába mint marketingigazgató – derül ki abból az interjúból, amit a Heves Megyei Hírlapnak adott.

Terveiről szólva Egyed Zsolt azt nyilatkozta, hogy célja, hogy a Rádió Eger még inkább értékesíthető és még hallgatottabb legyen.

Az eddigi visszajelzések alapján – 22 évvel a hátunk mögött – azt mondhatom, hogy hallgatóink elégedettek azzal, amit kínálunk. Mindig Eger top rádiója voltunk, ezért is különösen nagy megtiszteltetés, hogy az élére kerülhettem. Egészen januárig marketingvezetőként dolgoztam itt, és azt láttam, hogy gazdaságilag egyre csak jobb éveket zárunk. Értékesítették a Rádió Egert, egy Eger közeli befektetési csoport vásárolta meg, akik megbíztak, hogy irányítsam, s az én médiacégem legyen a rádió fenntartója.

Arra az újságírói kérdésre, hogy a rádió hallgatói érezni fogják-e a változást, Egyed Zsolt azt mondta a napilapnak, hogy a szakmai gárda adott, “mindenkire nagyon büszke vagyok és személyi változást nem is tervezek. A Rádió Eger hallgatói továbbra is azt kaphatják, amit megszokhattak, remélhetőleg újabb 22 évig. Több lehetőségünk lesz arra, hogy még igényesebb műsorokat csináljunk, amivel reményeink szerint még több hallgatót tudhatunk magunkénak, és ezzel növelhetjük a vezető szerepünket Egerben. Megújul az Egri Mozaik magazinműsorunk, amelyben az egri aktualitások és a kultúra kap nagyobb teret. Újragondoljuk az autós műsorunkat, a sport szerelmeseit a hatszoros magyar bajnok és kétszeres Európa-bajnok autóversenyző, Kiss Norbert tájékoztatja majd. A hallgatottsági felmérés szerint a mi rádiónk van az első helyen Egerben, ezt szeretnénk megerősíteni”.

A Rádió Eger egyébként 1994 óta működik, zenei és szöveges tartalmakat is sugároz Eger és agglomerációja teljes területén az FM 101,3 MHz-en.  Emellett okostelefonos alkalmazással, valamint a radioeger.hu honlapon online is hallgatható az adás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik