Média

Jobb minőségre vált a Paramount Channel

Paramount Channel
Paramount Channel
Már HD minőségben is nézhetik a Paramount Channel filmjeit az egyik kábelszolgáltató előfizetői, de nem sokára a többi szolgáltató előfizetői is hasonló fejleményre számíthatnak.

Elsőként a PR-TELECOM előfizetői élvezhetik a Paramount Channel kortárs nagy filmsikereit a legtökéletesebb képminőséggel. A kábeltelevíziós szolgáltató a 29 nagy felbontású csatornát tartalmazó HD+ csomagjában elérhetővé tette a Viacom filmcsatornájának legújabb, HD-minőségű változatát – tájékoztatta szerkesztőségünket Szűcs László, a Viacom pr és kommunikációs vezetője.

A csupa emlékezetes és díjnyertes filmet bemutató tévécsatorna az olyan klasszikus sikerek mellett mint például az Amerikai szépség, a Jurassic Park vagy a Schindler listája, az idén még több tévés premiert hoz a képernyőkre, és immár igazi moziélményt nyújtó képekbe feledkezhetnek bele megújuló műsorát nézve a filmek szerelmesei. A PR-TELECOM előfizetői már a Fekete vitorlák sorozat új, harmadik évadát is nagy felbontású, HD képpel követhetik majd, az eredeti amerikai bemutatóval egy időben.

A Paramount Channel gondosan válogatott filmjei és tematikus összeállításai választhatóan az eredeti angol nyelvű hanggal és magyar szinkronnal is egyaránt megtekinthetőek, és mostantól már az elérhető legjobb képminőségben is rendelkezésre állnak. A HD-változat továbbításáról a többi szolgáltatóval is folynak a tárgyalások – közölte a Viacom illetékese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik