Média

Távozik a TV2 tartalom és kreatív igazgatója

Shadia Nugud
Shadia Nugud
Shadia Nugud egy évig se húzta ki a TV2 Csoportnál.

A szűkszavú bejelentés szerint a mai nappal távozik a TV2 Csoporttól a tartalom és kreatív igazgatói pozíciójából Shadia Nugud.

A szakember 2015. március 2-ától, György Bence távozását követően töltött be igazgatói pozíciót a médiavállalatnál.

A távozását követően a tartalom és kreatív igazgatósághoz tartozó területek ideiglenesen közvetlenül a vezérigazgató irányítása alá kerülnek. Az Andy Vajna kormánybiztos vezette TV2 azt ígéri, hogy a területet érintően új struktúrát jelentenek be hamarosan.

A TV2 tulajdonosi struktúrája körül a mai napig nagy a bizonytalanság, bár a napokban bejegyezte a cégbíróság Andy Vajna MBC nevű cégét a médiavállalat tulajdonosának, és Andy Vajnát valamint Kovács Andrea Máriát a cég aláírásra jogosult vezetőinek – ezt a lépést azonban jogi úton kifogásolja a Fonyó Károly vezette Megapolis Media Zrt., amely változatlanul önmagát tartja a TV2 tulajdonosának, és azt állítja, hogy Simon Zsolt és Yvonne Dederick jogtalanul adták el a tévét Vajna érdekeltségének 2015 októberében.

Shadia Nugud távozása vélhetően összefügg azzal, hogy Andy Vajna házon belülre kerülésével Dirk Gerkens volt RTL-vezér megérkezett a TV2-höz. Dirk Gerkens korábban azt nyilatkozta, hogy személyi változásokra is készül.

Shadia Nugud a TV2-nél tett rövid kitérőjét megelőzően különböző pozíciókban dolgozott a Viacom médiavállalat MTV, VH1, Viva, Comedy Central és Nickelodeon márkáinál, Közép-Kelet Európa és a feltörekvő országok piacain. 2012 és 2014 között a Viacom International Media Networks londoni irodájában előbb kreatív igazgatói, majd tartalom- és kreatív igazgatói pozíciót töltött be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik