Média

Indul az RTL International

RTL International
RTL International
A német RTL médiakonszern nemzetközi TV csatornája, az RTL International január 18-án debütál.
RTL International
Az RTL International január 18-án indul.

Az RTL International műsorkínálatában hírek és információs programok, sorozatok és a német RTL, a VOX, az RTL Nitro és az n-tv csatornákról már jól ismert, RTL-es saját gyártású produkciók lesznek láthatók. A programban megtalálható többek között a Guten Morgen Deutschland, az RTL Aktuell, az Explosiv és az Exclusiv, a Gute Zeiten, a Cobra 11 sorozat is – írja a broadbandtvnews.com.

A csatorna főleg a külföldön élő expatokat és a nyaralásukat Németországon kívül eltöltő németeket célozza, de emellett a német nyelvet tanulók is fontos célcsoportját képezik.

Az RTL International a nap 24 órájában látható lesz, méghozzá HD minőségben Kanadában, Dél-Afrikában, Izraelben, Ausztráliában és Grúziában. A csatorna emellett az USA-ból is elérhető lesz, de erre februárig még várniuk kell a leendő nézőknek. Az RTL International továbbá a későbbiekben más országokban, így Brazíliában is szeretne megjelenni.

Az RTL International a német médiahatóságtól tavaly kapta meg az engedélyt az indulásra.

Egyébként az RTL csoport nagy konkurense, a ProSiebenSat.1 cégcsoport már több éve rendelkezik nemzetközi kereskedelmi csatornával a világban élő németek számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik