Média

Óriási pénzt kalapozott össze az RTL

szeretet. éhség - RTL-es adománygyűjtő gála
szeretet. éhség - RTL-es adománygyűjtő gála
110 millió forint adományt tudott összegyűjteni az Ökumenikus Segélyszervezet a "szeretet.éhség - Összefog az ország" című RTL-es műsor segítségével.

Sikeresen zárult az RTL Klub „szeretet. éhség. – Összefog az ország” című televíziós gálaműsora, amely az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez kapcsolódott. A sztárfellépőknek is köszönhetően a 1353-as adományvonalra a műsor ideje alatt 110 millió forint értékű pénzadomány és felajánlás érkezett.

A hagyományosan advent első vasárnapjától év végéig tartó gyűjtésre minden évben rendkívüli közösségi- és segélyakciókkal, illetve komplex kommunikációs kampánnyal hívja fel a társadalom figyelmét az Ökumenikus Segélyszervezet. Az RTL Magyarország régóta kiemelt támogató partnere a szervezetnek, az együttműködés december 28-án, hétfőn egy év végi gálaműsorban teljesedett ki. Az RTL Klub sztárok bevonásával buzdította adakozásra a nézőket, hogy a Segélyszervezeten keresztül minél több rászoruló kaphasson ételt, otthont és esélyt a szegénységből való kitörésre.

Az este folyamán fellépett a 2014-es X-Faktor győztese, Tóth Andi, továbbá Fluor Tomi, Papp Szabi és Deego, Wolf Kati, Horányi Juli a The Biebers-szel, Palya Bea, Oláh Gergő és Nika, Nótár Mary és LL Junior, Zséda, valamint a Hungary’s Got Talent győztes csapata, a Dirty Led Light Crew. A stúdióban szintén számos sztárvendég közreműködött, többek között Orbán Ágnes, a Konyhafőnök harmadik évadának győztese, Hegedűs Hanga, a Konyhafőnök Junior győztese és Bereczky Balázs, a műsor döntőse, Keresztes Ildikó, a Fókusz műsorvezetői, Gönczi Gábor és Barabás Éva, illetve válogatott vízilabdázók.

A rendkívüli adománygyűjtési akció során mindössze két óra alatt gyűlt össze az adományvonalon a 110 millió forint az Ökumenikus Segélyszervezet javára. Ezt az RTL Magyarország egyébként további 10 millió forinttal egészítette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik