Média

Változás az YMG élén

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2015. 12. 23. 13:43

Kelemen Izabel több mint két év után idén év végén távozik a cég éléről.
Kelemen Izabel, az YMG távozó vezetője
Kelemen Izabel, az YMG távozó vezetője

December 31-én távozik a Yoter Media Group (YMG) Sales House éléről Kelemen Izabel, aki több mint két éve, a sales house megalapítása óta dolgozott a cégnél, és fontos szerepet játszott abban, hogy mára a sales house mintegy 10 lap és különszám hirdetési felületeit értékesíti.

Emellett a szakember sikeresen vezette be a kiadó orvosi szaklapjait is az elit célcsoportot célzó hirdetések piacára.

A tulajdonosok közleményben fejezték ki köszönetüket Kelemen Izabelnek az elmúlt időszakban végzett munkájáért, amellyel jelentős mértékben járult hozzá a sales house felépítésében és tevékenységének stabilizálásában, egyúttal sok sikert kívántak a következő időszak kihívásaihoz.

A tájékoztatás szerint a szakember feladatkörét 2016 januárjától Bodorkos Ferenc veszi át. Bodorkos a Sanoma Media Kereskedelmi Igazgatóságán a key-account csoport vezetője volt és nagy tapasztalatokkal rendelkezik mind ügynökségekkel, mind a reklámozókkal való kapcsolattartásban. A sales house-zal szemben támasztott legfontosabb elvárás a magas társadalmi státuszú (ESOMAR A, B) célcsoportnak szóló lapokkal a képviselt sajtótermékek körének szélesítése, valamint az árbevétel növelése.

A Yoter Media Group (YMG) sales house értékesíti többek között a Media Connection gondozásában megjelenő kiadványok (Mindennapi Pszichológia magazin, Pszichológus a családban könyvsorozat), internetes portálok (mindennapipszichologia.hu, a magazin Facebook-oldala, tevezzokosan.hu, otthonaneten.hu) és egyéb digitális szolgáltatások (MiPszi hírlevél) hirdetési és szponzori felületeit. Az YMG jelenteti meg ezenkívül az OVER című outdoor sportmagazin újságot is, ahol egyébként nemrégiben volt főszerkesztőváltás.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.