Média

Újra lesz X Faktor, a Hungary’s got Talent pihenőre megy

x-faktor_2016
x-faktor_2016
Egy év kihagyás után jövőre ismét lesz X Faktor. Az RTL már toborozza a tehetségeket.

Az X-Faktor a 2010-es magyarországi premierje óta minden évben a legnézettebb és legnépszerűbb televíziós showműsor volt a hazai piacon. Ennek ellenére öt évad után rövid pihenőre vonult a formátum idén, de  mint most az RTL Klub bejelentette, 2016-ban újult erővel tér vissza a képernyőre.

„Amikor 2010-ben elindult, úgy terveztük, hogy kétévente adjuk, a köztes években pedig egy nem zenés tehetségkutató showműsort láthatnak a nézők. Viszont annyira sikeres volt az X-Faktor, hogy öt egymást követő alkalommal tűztük műsorra, ezt a nézettségi adatok is alátámasztották. Így tulajdonképpen most nem is történt más, csak visszatértünk az eredeti koncepcióhoz. Azaz jövőre a Hungary’s Got Talent pihen egy évet és ismét jön az X-Faktor”

– árulta el a formátum visszatérésének okait Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója, egyben a cég vezérigazgató-helyettese.

“Te vagy az új hashtag” – már várják a jelentkezőket

“Ha te is szeretnél több mint 300 ezer követőt a Facebook-on, mint Vastag Csaba, ha szeretnél annyira népszerű lenni az Instagramon, mint Tóth Andi, ha szeretnél három saját albumot, mint Kocsis Tibor, ha szeretnéd az ország népszerű heti filmsorozatának, a Válótársaknak énekelni a főcímdalát, mint Oláh Gergő, ha szeretnéd, hogy olyan gyökeresen megváltozzon az életed, mint Danics Dórának, ha szeretnél saját dalokat, melyeket több százezren néznek meg a YouTube-on és országos rádiók is sugároznak, vagy teltházas, több ezer fős koncerteken akarsz a tömeggel együtt óriási bulit csinálni, akkor nem kell mást tenned, mint jelentkezned az ország legnépszerűbb és legmenőbb énekes tehetségkutató showműsorába” – így hirdeti az RTL Klub, hogy már el is indult a jelentkezés a tehetségkutatóba, amire ezen a linken van lehetőség: http://rtlklub.hu/xfaktor2016/.

Már el is készült az X-Faktor 2016 első népszerűsítő szpotja:

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik