Média

Különleges adáshéttel készül a FEM3 Café

Advent harmadik hetében visszatérnek azok a vendég műsorvezetők, akik korábban a nézők kedvencei voltak. Rubint Rékával kezdenek.
fem3
Rubint Réka, Szandi, Bódi Margó, Hódi Pamela és Görög Zita is felbukkan a FEM3 Cafén.

Rubint Réka, Szandi, Bódi Margó, Hódi Pamela korábban egy-egy hétig vezettek műsort Váczi Gergely oldalán vendégként. Rajtuk kívül újoncként csatlakozik a csapathoz Görög Zita, akinek Trendmánia című műsora épp most szombaton debütált a TV2-n. A hölgyeknek ezúttal „nehezített pályán” kell teljesíteniük: Berki Krisztián oldalán ülnek majd a műsorvezetői fotelben. Első hallásra megrémültek a feladattól, mert Váczi Gergely profizmusa megnyugtató volt a számukra, biztonságot adott nekik a két és fél órás élő adásban, de végül mindegyikük úgy döntött, bevállalja a Berkit. A hetet Rubint Réka kezdte, aki nagyon elégedett volt műsorvezető-társával.

– Nem voltak előítéleteim Berkivel kapcsolatban, mert én szeretem megismerni az embereket személyesen. Korábban már találkoztunk párszor, de csak futólag. Nagyon pozitív tapasztalat volt a mai műsor. Krisztián nagyon segítőkész és jó fej volt. Nagyon jól éreztem magam – nyilatkozta Rubint Réka.

Berki Krisztián nagy reményekkel vágott neki a hétnek.
– Óriási lehetőség ez a számomra, igazi „éles helyzet”, hiszen minden nap új feladat egy új személyhez alkalmazkodni. Kiváló tanulási lehetőség, és az meg külön öröm a számomra, hogy ilyen neves hölgyekkel dolgozhatok. Az első napon már túl vagyunk, Rékán pedig ezúttal is látszott, hogy a sport világából jön: nagyon fegyelmezett, nagyon felkészült, és simán bevállal minden olyan helyzetet, amit egy ilyen műsorban a műsorvezetés megkíván – nyilatkozta Berki Krisztián.

A legjobban Bódi Margó tart Krisztiántól: – Félek, hogy be fog szólni nekem, de majd visszaszólok neki.

Egyvalakinek kell csak a héten nélkülöznie a Berkit: Hódi Pamela párja pénteken Váczi Gergely lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik