Média

Útnak indul a Coca-Cola Karaván

Coca-Cola Karácsonyi Karaván
Coca-Cola Karácsonyi Karaván
A Coca-Cola Karácsonyi Karaván idén ismét országos túrára indul, ráadásul a Coca-Cola Pop-up Store-ral a fedélzetén. A helyszíneken a karaván látogatásának idejére kinyitó boltban mindenki kedvére találhat ikonikus Coca-Cola tárgyakat akár karácsonyi ajándéknak is. A legendás Mikulás és segítői pedig nemcsak vidámabbá teszik az ünnepi készülődést, hanem a Magyar Vöröskereszt önkénteseivel együtt segítséget nyújtanak a nélkülözőknek is.

A Karácsonyi Karaván az adventi készülődés jegyében izgalmas programokkal és adományozási lehetőségekkel, a Coca-Cola Pop-up Store pedig egyedi Coca-Cola relikviákkal várja a látogatókat.

A tavasszal nagy sikert aratott Coca-Cola Pop-up Store most a Karácsonyi Karavánnal vidékre utazik és kinyit az országjáró körút összes állomásán. A kizárólag erre az alkalomra felállított üzlet most az exkluzív és csak itt kapható Coca-Cola ruhák, táskák, kiegészítők, poszterek mellett karácsonyi kínálattal is várja az érdeklődőket. Az egyedülálló választékból bárki kedvére válogathat igazán különleges és egyedi karácsonyi ajándékot, sőt még segíteni is tud, hisz a Coca-Cola minden vásárlás után 200 forinttal támogatja a Magyar Vöröskereszt munkáját.

A Karácsonyi Karaván a sok izgalmas program mellett további lehetőséget nyújt az adományozásra is. A Magyar Vöröskereszt önkéntesei minden helyszínen várják a felajánlásokat, leginkább tartós élelmiszer-, játék- vagy pénzadományt.

A Coca-Cola, a Magyar Vöröskereszt és a helyi polgármesterek helyszínenként 10 rászoruló családot ajándékoznak meg a településeikre látogató Karácsonyi Karavánnál.

Minden helyszínen lesz adventi kézműves alkotóház, ahol a résztvevők karácsonyi ajándékokat készíthetnek az idén 100 éves Coca-Cola kontúrpalackból, az ünnepi csomagolást pedig a Mikulás segítőire bízhatják. A legkisebbeket egyes településeken a Matiné zenekar, másutt Kovácsovics Fruzsina interaktív gyermekműsora szórakoztatja majd, esténként szintén helyszíntől függően Takács Nikolas, Tóth Gabi, Wolf Kati, Odett, Oláh Gergő vagy Zentai Márk zenekara, a Mörk adventi koncertjei varázsolnak karácsonyi hangulatot.

14 városba mennek el

Idén 14 város főterén, forgalmas közterületén állomásozik majd egy napig a Coca-Cola Pop-up Store-ral kiegészült Coca-Cola Karácsonyi Karaván. Az első állomás december 4-én Dunaújváros lesz, majd az ezt követő két hétben az ünnepi menet ellátogat Mohácsra, Székesfehérvárra, Jászberénybe, Egerbe, Nyíregyházára, Tiszaújvárosba, Szolnokra, Dunakeszire, Komáromba, Fertődre, Körmendre, Balatonfüredre és végül Velencére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik