Média

2016-tól a CM Sales értékesíti a VS.hu reklámfelületeit

„A New Wave Médiacsoport online portfoliójának bevételvonzó képességének növelése érdekében új megállapodásokat kötött partnereivel” – közölte Szilágyi Dániel a NWM ügyvezetője. 2016-tól a CM Sales felel majd a VS.hu hírportál desktop és mobil hirdetési felületeinek értékesítéséért, a kategóriájukban piacvezető Welove termékek – welovebudapest.com és welovebalaton.hu – reklámjait pedig továbbra is az Evomédia árulja.

Az idén megszerzett Köpönyeg.hu folytatja sikeres együttműködését a CM Sales-szel.

„Nagy várakozással tekintünk az új együttműködés elé, úgy gondoljuk, hogy a hírportál-értékesítésben szerzett tapasztalatait a CM Sales kiválóan tudja majd hasznosítani a dinamikusan növekvő VS.hu és a hirdetők kapcsolatának megerősítésében. A New Wave Média a direkt értékesítést továbbra is házon belül tartja” – mondta Szilágyi, végül elismeréssel szólt az Evomédiának a WeLove csoport értékesítésének felépítésében végzett eredményes munkájáról is.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a koponyeg.hu felületeinek értékesítését a jövőben is a CM Sales végezheti” – jelentette ki Steff József, a CM Sales kereskedelmi igazgatója. „Megbízónk elégedettségét mutatja, hogy jövőre a VS.hu személyében az egyik legszínvonalasabb hírportál felületeinek értékesítésével is minket bízott meg. Minden tudásunkkal azon leszünk, hogy rászolgáljunk a bizalomra és a fokozódó hírpiaci versenyben is növekvő hirdetési bevételekkel segítsük a portfóliónkba tartozó médiatermékek további fejlődését ”

 

Disclaimer: A 24.hu kiadója a Centrál Médiacsoport, a CM Sales tulajdonosa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik