Média

Magyarországon is megjelenik a szállodás magazin

hotelier international magyar kiadás
hotelier international magyar kiadás
Novembertől Magyarországon is megjelenik az angol nyelvű Hotelier International szállodaipari szakmai magazin.

Hotelier International

A Hotelier International szakmai kiadvány 16 országban jelenik meg nyomtatott magazin, weboldal és hírlevél formában. A nemzetközi tartalom a hotel szakma vezetőit informálja – közölte az Absolut Media Zrt. az MTI-vel.

A kiadó 2015-ben elérkezettnek látta az időt, hogy az ismét magára találó turisztikai ipar számára a nemzetközileg már sikeres Hotelier International magazinnal bővítse magyarországi portfólióját – írják a közleményben.

Az Absolut Media Zrt. több mint 20 éve van jelen a Budapest Business Journal gazdasági lappal és annak egyéb üzleti szolgáltatásaival a négy-, és ötcsillagos szállodákban. Tíz éve hozták létre a Luxury Budapest című kiadványt, amely megtalálható az ötcsillagos szállodák vendégszobáiban. Közel három éve működik a szállodák számára testre szabott kivitelben megjelenő Daily News és Morning News napi hotelújság szolgáltatás, továbbá a szállodai és éttermi szakmát segítik kétnyelvű – angol-magyar  információs csatornáik, a Fine Restaurants prémium nyomtatott kiadvány és a Best Restaurants Budapest applikáció.

Az új, novembertől megjelenő lap a legfrissebb üzleti modelleket elemző szakmai írásokat, interjúkat tartalmaz, amelyek az ipar legbelsőbb ismerőitől származnak, tanácsokat ad a hotelek működéséről. A magazint a kiadó a szakma számára személyre szabottan juttatja el.

Felpörgött a turizmus idehaza

A magyarországi szállodák bruttó forgalma 11,8 százalékkal haladta meg az előző évit, az év első három negyedévében. A forgalom csaknem 250 milliárd forintot tett ki, a bruttó szobaár-bevétel pedig 14,4 százalékkal, 146 milliárd forintra nőtt – derül ki a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) legfrissebb elemzéséből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik