Média

Új sportcsatorna került be az Invitelnél

DIGI Sport 3
DIGI Sport 3
Már az Invitel előfizetői is nézhetik a DIGI Sport 3 csatornát, sőt a szolgáltató további sportkínálat-bővítést tervez januárra.

Már a DIGI Sport 3 adó is elérhető novembertől az Invitel egyre szélesebb csatornaválasztékában, amellyel még több olyan élő sporteseményt követhetnek nyomon a nézők a DIGI Sport csatornákon, mint például az UEFA Európa-liga, valamint az angol, olasz és francia labdarúgó-bajnokság mérkőzései, valódi stadionhangulatot varázsolva ezzel otthonukba.

Az új adóval együtt már 23 sportcsatorna közül választhatnak a sportkedvelők a szolgáltató kínálatában.

Ami az Invitel IPTV és digitális kábel TV Családi csomagjában is elérhető, számos élő sporteseményt közvetítő új csatorna műsorstruktúráját illeti, az ügyfelek a wimbledoni tenisztornán, az ATP és WTA tenisztornákon és az úszó világkupákon kívül az UEFA Európa-liga, valamint az angol, olasz és francia labdarúgó-bajnokság vagy éppen a MotoGP és a Formula-E sorozat futamait is nyomon követhetik élőben.

Az Invitel legfrissebb, saját ügyfélkörében végzett televíziózási szokásokat vizsgáló kutatásából egyébként többek között az derült ki, hogy korosztálytól függetlenül a legnépszerűbb televíziós sporttartalmak a labdarúgás, az autó-, illetve motorversenyek, valamint a kézilabda. E felmérés eredményei is közrejátszottak abban, hogy a vállalat tovább erősítette a sportkínálatát, sőt januártól terveik szerint még több sportcsatornával bővül a portfólió.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik